ZO 20 okt  |  10.00 - 17.30 uur

Introductiedag - L*bido Love of Life - OpenFloor Embodied Dance

  • Embodied Dance of Life - 5Rhythms & Open Floor | Monika Körschner
  • Vanaf 9.30 uur inloop / Uitloop tot 18 uur mogelijk
  • 110 | € 95 vroegboekprijs t/m 6 oktober / € 110 daarna

Dance, Move, Liberate, Empower, Transform. Open jezelf voor de passie en levenskracht van Libido in alle gebieden van je leven! Dansen en werken met de beweging van seksuele levensenergie binnen de bredere definitie van 'Libido' als levenskracht, geboorteplaats van creativiteit, vitaliteit en aanwezigheid.

Deze introductiedag is bedoeld voor dansers die willen deelnemen aan de Libido Love of Life jaartraining en/of meerdaagsen. Maar ook bedoeld voor dansers die geïnteresseerd zijn om ons en het ‘libido’ werk eerst te leren kennen, te proeven, alvorens te beslissen of ze deelnemen aan de meer uitgebreide programma’s. 

  • Deze dag biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met onze benaderingswijze, enkele van onze methoden te ervaren en te voelen of het dansen en werken met het Libido Love of Life thema iets voor je is. 

Libido jaartraining (start maart 2025):
Een unieke en opwindende reeks van 4 residentiële opeenvolgende modules die zich richten op de subtiele en niet zo subtiele energieën van seksualiteit door middel van Open Floor Conscious Embodied Dance. Maar ook via beoefening van het  ‘Wheel of Consent’,  Inquiry,  authentiek relateren, ademwerk, neurobiologie en meer. Voor meer informatie, kijk op: sembodieddance/news/39/72/Libido-Love-of-Life-Jaartraining.html 

Geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie. Voor deelname is het fijn dat je enige ervaring hebt met dans. Tijdens alle Libido programma's is er geen expliciete seksuele inhoud. Ook gaat het niet om je seksualiteit op de dansvloer uit te leven. Er is slechts plek voor 20 deelnemers. 


Meer agenda van Embodied Dance of Life - 5Rhythms & Open Floor
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding