Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Op verhaal komen: winter retraitedag
ZO 09 januari | 10.00-16.30 uur | Bloemendaal

95,00 | prijs is inclusief koffie, thee, healthy snacks, no-stress vegan soep en vegetarische lunch


Een heerlijke winter retraitedag helemaal gericht op niets hoeven en ont-moeten in stilte. Zo kun je los komen van de waan van de dag en ontstaat natuurlijke rust en kalmte in jezelf.

Een dag offline, geen drukte om je heen, geen zorgen voor een ander: de stilte opzoeken kan snel helpen om de drukte in je hoofd de baas te worden en weer op te laden. Deze herfst retraitedag is op een mooie plek in het bos waarin je in een kleine groep (max. 4 deelnemers) de verbindende stilte opzoekt. Een dag waarin mindfulness, zelfcompassie beoefening, QiGong en Yoga, wandelen en meditatief schrijven elkaar afwisselen.

Een dag helemaal gericht op niets hoeven en ont-moeten in stilte. Zo kun je los komen van de waan van de dag en ontstaat natuurlijke ruimte voor rust en kalmte in jezelf.

  • Tijd:10:00 tot 16:30 uur
  • Locatie: De Vertelschuur, Krullenlaan 3, 2061 HT Bloemendaal
  • Kosten: € 95,00 (koffie, thee, healthy snacks, anti-stress soep en vegetarische lunch is inbegrepen)

www.christelzwemmer.nl
Bekijk Facebook event

De Vertelschuur
Krullenlaan 3
2061 HT Bloemendaal

Christel Zwemmer
0651344397/0651344397
info AT christelzwemmer DOT nl

Meer agenda van Christel Zwemmer

januari 2022

Retraite van Verstilling in het Liobaklooster

VR 28 jan 19.00 uurRetraitesretraite
Retraite van Verstilling in het Liobaklooster

Retraite van Verstilling in het Sint Liobaklooster in Egmond. Het klooster ligt dicht tegen het duinlandschap aan en is een oase van rust. De Retraite bestaat uit yoga, meditaties, wandelingen en ruimte voor verbinden, rust en stilte.
Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga
Christel Zwemmer

februari 2022

Restful Yoga in stressful times

WO 02 feb 16.30 uurYogaopen les
Restful Yoga in stressful times

Restful Yoga in stressful times in Haarlem-centrum. Wekelijkse een yogales (in kleine groep) om helemaal op te laden en de waan van de dag even te laten voor wat het is. Doe je mee?
Christel Zwemmer, Restorative Yoga, Mindfulness & Zelfcompassie, Lifecoaching
Christel Zwemmer
Relaxte Yoga & Mindfulness ochtend

ZO 13 feb 09.00 uurYogaworkshop
Relaxte Yoga & Mindfulness ochtend

Deze Yoga en Mindfulness ochtend is gericht op ruimte maken voor jezelf, ruimte waarin je je lichaam en geest mag ontspannen. De nadruk deze ochtend ligt op loslaten van spanning in lichaam en geest.
Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga
Christel Zwemmer
Restful Yoga in stressful times

WO 16 feb 19.30 uurYogaopen les
Restful Yoga in stressful times

Restful Yoga in stressful times XL in Haarlem-centrum. Maandelijks een lange yogales om helemaal op te laden en de waan van de dag even te laten voor wat het is. Doe je mee?
Christel Zwemmer, Restorative Yoga, Mindfulness & Zelfcompassie
Christel Zwemmer

maart 2022

Mindfulness (MBSR) 8-weekse training in Haarlem

WO 02 mrt 19.00 uurMindfulness & Compassietraining
Mindfulness (MBSR) 8-weekse training in Haarlem

Veel van het leven valt niet uit te leggen, je kunt er alleen maar getuige van zijn. Deze 8-weekse Mindfulness training is een aandachttraining, waarin we werken aan het vergroten van de vaardigheid om met open aandacht in het hier en nu te blijven.
Christel Zwemmer, Outdoor Lifecoach en Mindfulness & Compassietrainer
Christel Zwemmer

Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga | Christel Zwemmer

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem