Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

WO 26 okt  |  19.30 - 22.00 uur

Loge Vita Vera open voor belangstellenden

  • Loge Vita Vera | Nanne Doets
  • aanmelden bij vitavera@ordevanweefsters.nl
  • 0,00

 

 

Op de informatieavond van loge Vita Vera in Velsen Zuid vertellen de leden over hun ervaring als ingewijd lid van de Orde van Weefsters, een vereniging van vrouwen die bewust in het leven willen staan. Zij zijn hierover graag heel open.

Loge Vita Vera is een vereniging van vrouwen uit Kennemerland die zich ten doel stellen hun leven meer inhoud en zin te geven naar analogie van de vrijmetselarij. Voor vrouwen heet deze organisatie Orde van Weefsters.

Weefsters zijn zich bewust van verbondenheid met elkaar en met de medemens. Ze benadrukken wat mensen met elkaar verbindt, niet wat mensen van elkaar (onder)scheidt. Deze verbondenheid komt voort uit de gedachte dat alle mensen een kern hebben die in verbinding staat met dezelfde Bron, een beginsel dat mens en mensheid overstijgt. Dat staat los van hoe je dit beginsel zelf wilt inkleuren. Ontmoetingen met mensen kunnen ons inspireren. Ze kunnen ons ook leren anders naar dingen te kijken – ook naar onszelf.

Zelf ervaren

In de loge van de Weefsters willen vrouwen die ontmoetingen stimuleren. Na een introductie in de werkwijze is er gelegenheid om kennis te maken met een klein ritueel en daarna met elkaar van gedachten te wisselen op de manier zoals dat in een loge gebeurd.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding