Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 01 okt  |  13.30 - 16.30 uur

Ego, echo van het verleden (Een cursus in wonderen)

  • Herinner Liefde | Edwin Reurings
  • Dit is workshop 2 uit de serie Een cursus in wonderen, een weg naar het Hart op 1 okt, 15 okt, 29 okt, 12 nov, 26 nov en 10 dec.
  • 35,00 | incl. koffie en thee

Wil je meer innerlijke vrede en geluk ervaren, ook in uitdagende omstandigheden?
Wil je dat al je relaties liefdevoller worden? 

Zo ja, dan is het nodig om je bewuster te worden van je ego. Ons ego is het deel van onze denkgeest dat op angst en onwaarheid is gebaseerd. Het ego-denken ligt aan de wortel van al onze gevoelens van onvrede en alles wat hieruit voortkomt. Het ego gelooft in veroordeling, zonde, schuld en straf. Het ego bestaat niet werkelijk, het bestaat uit alle illusies waarin we zijn gaan geloven door onze interpretatie van ons verleden. We hebben op ieder moment de mogelijkheid om een andere keuze te maken dan wat het ego ons wil doen geloven. Een cursus in wonderen leert ons om het ego te herkennen en te leren kiezen voor liefde in plaats van angst of andere onvrede. 

"Wees niet bang voor het ego. Het is op jouw denkgeest aangewezen, en zoals jij het gemaakt hebt door erin te geloven, zo kun je het ook doen verdwijnen door jouw geloof eraan te onttrekken." (T7.VIII.5:1-2)

Deze workshop maakt deel uit van een serie bijeenkomsten waarin we ingaan op kernonderwerpen uit het boek 'Een cursus in wonderen'. Deze Cursus heeft tot doel ons te helpen bij het vinden van innerlijke vrede en liefde, onze ware natuur. 

Uitgebreidere informatie vind je op de website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding