DO 26 sep  |  19.30 - 22.00 uur

L*bido Love of Life - OpenFloor Embodied Dance - Workshopavonden - Start nieuwe reeks

  • Embodied Dance of Life - 5Rhythms & Open Floor | Monika Körschner
  • Iedere maand op donderdagavond: 26 september 17 oktober 14 november 12 december 2024
  • 28,00 | Cyclus van meerdere avonden tegen gereduceerd tarief.

Dance, Liberate, Empower, Transform. Liberate the vitality of Libido, Lust and Love in all areas of your Life!

Open de kracht van Libido in alle gebieden van je leven! Ervaar jouw vitaliteit en seksuele levensenergie in de dans en ontdek verbinding, bevrijding en transformatie in deze specifieke benadering van conscious dance. Elke avond is uniek en belicht een facet van de diepgaande thema’s van onze meerdaagse 'Libido' programma’s. Nieuwsgierig? Ontdek de programma's op embodieddance.nl  De potentie voor vreugde, heling en schoonheid maakt het de uitdaging meer dan waard.

Onze seksuele levensenergie is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie en beweging van ons lichaam. Deze workshop-avonden bieden je een gelegenheid om te proeven, ervaren, ontdekken. Om te dansen in aanwezigheid, met alle facetten van onze levensenergie en hoe die in steeds wisselende vormen door ons heen kan stromen. In contact met jezelf, de ander, de groep, het leven.

We maken een begin met het vrij maken van onze levensenergie in ons lichaam, in onze mind en emotioneel lichaam, ons hart, door deze liefdevol te verwelkomen en expressie te geven in de dans. We dansen op ons zelf, met elkaar, het leven. Via de dynamische dansmeditatie van Open Floor creëren we een veilige en heilige ruimte om te bewegen en te dansen met onze sappige levendigheid.

Deze avonden zijn geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie. Ervaring in dans of lichaamswerk is raadzaam. Je kunt zowel de hele cyclus per seizoen volgen als losse avonden. 


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding