Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Overgangscafe met uitleg over wat acupunctuur kan betekenen
DI 25 februari | 20.00-21.30 uur | Haarlem

Inloop vanaf 19.45 uur
5,00 | Bijdrage aan de zaalhuur en de koffie, te voldoen aan de deur.


Een avond om te delen, te herkennen en tegelijkertijd informatie te krijgen over wat acupunctuur kan doen voor vrouwen in de overgang! Expres laagdrempelig in prijs om elke vrouw de kans te geven om te komen. En schroom niet...je bent niet de enige!

Wat ik hoor als vrouwen zijn geweest? "Het is zo fijn om te delen", "Ik had eerst nog wat schaamte, maar ben blij dat ik ben geweest", "Hoe fijn is dit!", "Ik ben niet gek en ik ben ook niet alleen"!

Wat ik bij alle dingen die ik omtrent de overgang organiseer tegenkom is dat het zo fijn is om te delen. Te delen met andere vrouwen. Te horen dat die ander ook ergens last van heeft. Dat diegene ook geregeld in een "monster" lijkt te veranderen of down en depri is. Dat anderen ook alle controle kwijt zijn en daarvan in de war zijn, niet slapen, opvliegers zat zijn, enz.

Maar ook dat iedere vrouw anders is en dat iedereen de overgang op zijn of haar manier doet. Dat iedereen aan het zoeken is naar antwoorden en oplossingen. Dat je niet gek bent dat je nog niet alles weet, want er is zooooo veel informatie te vinden. En dat is precies waar het overgangscafé voor is; uitwisselen, herkenning, ontmoeten, delen, vragen stellen en thee drinken!

  • En deze keer is Sherry Sheikholya van acupunctuur Almas onze gastspreekster en zij zal ons vertellen wat acupunctuur kan betekenen voor vrouwen in de overgang.Je hebt dan ook de vrijheid om al je vragen te stellen en vrouwen te ontmoeten in dezelfde fase.

Neem je zus, buurvrouw, vriendin of collega mee of kom ook gerust alleen, want je zult merken dat je niet alleen bent.

Informatie + Aanmelden » Kernenergie | Karina de Jong

www.eerstehulpbijovergang.nl
Bekijk Facebook event

HOF20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Karina de Jong
06-18760714
karina.de.jong AT hof20 DOT nl

Meer agenda van Kernenergie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!