Coaching & Massagetherapie

 Justa Donker / Coaching & Massagetherapie | Justa Donker
 Overveen

Mijn praktijk voor coaching & massagetherapie is een plek om tot verandering, rust en verdieping te komen. Ik bied je de ruimte om de hectiek van het leven achter je te laten en weer in je kracht te gaan staan.

Bij coaching met massagetherapie help ik je actief bij de veranderingen die je wilt maken in je loopbaan of in je persoonlijke ontwikkeling. Het bijzondere aan coaching met massagetherapie is dat ik je ook emoties laat voelen met je lijf omdat dit soms dingen zoveel duidelijker kan maken dan het snappen met je hoofd.

  • Wil je meer ontspanning in je leven, stress afbouwen en meer genieten?
  • Wil je leren loslaten en milder worden?
  • Wil je doelgerichter zijn en minder uitstellen?
  • Wil je zichtbaar worden, invloed uitoefenen en overtuigen?
  • Wil je assertiever zijn en grenzen stellen?
  • Wil je effectiever samenwerken en weerstand oplossen?
  • En zoek je een professionele, persoonlijke aanpak?

Ik ben er graag voor je.

Massagetherapie:
Het kan iedereen overkomen: een periode waarin je niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld door stress, een burn-out, hoofdpijn of slapeloosheid. Soms is de oorzaak niet eens heel duidelijk. We kunnen pijnklachten ontwikkelen of het lichaam voelt vermoeid en gespannen aan. In zo’n periode kan massagetherapie jou ondersteunen. Het helpt je om tot rust en verdieping te komen. Ik masseer vanuit een holistische visie: Hoe je je voelt, vertaalt zich ook in je lichaam.

Omdat ik lid ben van LVNT worden mijn massagetherapie behandelingen vaak deels vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Over Justa Donker

Ik heb de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd aan de Holos Academie in Utrecht. Vervolgens heb ik een geaccrediteerde coachopleiding afgerond bij opleidingsinstituut Nonons in Amsterdam. 

Sinds 2015 heb ik een eigen praktijk. Het geeft me voldoening om mijn cliënten de kracht van aanraken te laten ervaren. Stilstaan bij wat er speelt in je leven, hoe lastig of confronterend soms ook, maakt je bewust. Hierdoor kun je ook stappen zetten die beter bij je passen. Ik ondersteun je daar graag bij.

Daarom heb ik na de nodige ervaring als massagetherapeut, een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd. Zo help ik mensen nog gerichter bij de stappen die ze willen zetten. Het is mooi om eraan bij te dragen dat mensen (weer) in hun kracht komen te staan. 

In mijn vrije tijd zwem ik graag in open water en loop ik hard in de Kennemerduinen of in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik hou ook van tennissen en voor een heldere geest doe ik aan yoga. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding