Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 28 jan  |  13.30 - 16.30 uur

Introductieworkshop Een cursus in wonderen, een weg naar het Hart (evt. start workshopserie)

  • Herinner Liefde | Edwin Reurings
  • Deze introductieworkshop kan los worden gevolgd en is tegelijkertijd de start van een serie van 7 workshops over de Cursus.
  • De prijs voor deelname ligt tussen 30 en 35 euro, afhankelijk van het aantal workshops waarvoor word

Een cursus in wonderen is een cursus in boekvorm. Met deze Cursus kun je jezelf beter leren kennen, onbeschrijfelijk geluk ervaren en al je relaties liefdevoller maken. 

Hiervoor is een verandering in denken noodzakelijk. Het beoefenen van de Cursus inspireert je om jezelf en anderen zonder veroordeling te zien. Veroordelende en defensieve gedachten verliezen daarbij gaandeweg steeds meer hun overtuigingskracht. Ze maken plaats voor een visie die ruimte geeft aan jouw natuurlijke ervaring van geluk, innerlijke vrede en onvoorwaardelijke liefde.

Een cursus in wonderen kwam in 1965 tot stand kwam door een vrouw die een innerlijke stem hoorde. Deze vrouw, psychologe en hoofddocente aan een universiteit in New York, tekende samen met haar collega de Cursus in zeven jaar woordelijk op. De innerlijke Stem blijkt die van Jezus te zijn. Met de Cursus biedt hij een uiterst liefdevolle verwoording van zijn gedachtegoed. 

In zeven tweewekelijkse serie bijeenkomsten gaan we zowel theoretisch als ervaringsgericht te werk. De bijeenkomsten kunnen je inspireren om de Cursus zelf te gaan beoefenen of om je begrip ervan te verdiepen. In elke bijeenkomst is ruimte voor vragen. Samen vormen de workshops een cursus over Een cursus in wonderen. De workshops kunnen ook los worden gevolgd.

De onderwerpen zijn:

1. Introductie
2. Het ego, echo uit het verleden
3. De Heilige Geest, de stem voor liefde
4. Mijn broeder, mijn verlosser
5. Vergeving, sleutel tot geluk
6. De wereld en het vinden van geluk
7. Speciale en heilige relaties

Uitgebreidere informatie vind je op de website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding