Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 14 okt  |  10.00 - 17.00 uur

Nieuwe Maan Strandretraite: Een mini-vakantie op & bij het IJmuider strand!

  • Prana Yogi | Marjolein Blaauwbroek
  • 134,00 | inclusief vegetarische lunch

Tijdens nieuwe maan is de maan even onzichtbaar. Ze hoeft geen zonlicht te weerkaatsen. Ze hoeft niet te stralen. Ze heeft rust. Op zaterdag 14 oktober laten we ons inspireren door die rust. We hoeven even niets. Rustig bewegen, ademhalen en verbinden met de zachte energie van de maan terwijl we dichtbij en op het strand zijn.

Deze dag is een mini-vakantie speciaal voor jezelf om op te laden, te verzachten en om te verbinden. Verbinden met jezelf, met het strand en met elkaar. In de yogalessen staat bewegen op het ritme van de adam centraal. Dit natuurlijke ritme helpt je om te ontspannen en om de aandacht vanuit het denken te verplaatsen naar ervaren. 

Na een vegetarische lunch lopen we samen in stilte. Samen stil zijn is magisch. Je voelt elkaars aanwezigheid, maar doordat er niet gepraat wordt openen je andere zintuigen waardoor je op een dieper level kunt verbinden met elkaar en de omgeving.

De afsluiting is een cadeautje. Ik neem mijn klankschalenfamilie mee, dus aan het einde van de dag hoef je alleen maar te liggen en te luisteren naar mijn stem en naar de trillingen van de klankschalen. 

  • Basecamp IJmuiden
    Kennemermeer 27
    1976 GK IJmuiden
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding