ZA 14 okt  |  10.00 - 17.00 uur

Nieuwe Maan Strandretraite: Een mini-vakantie op & bij het IJmuider strand!

  • Prana Yogi | Marjolein Blaauwbroek
  • 134,00 | inclusief vegetarische lunch

Tijdens nieuwe maan is de maan even onzichtbaar. Ze hoeft geen zonlicht te weerkaatsen. Ze hoeft niet te stralen. Ze heeft rust. Op zaterdag 14 oktober laten we ons inspireren door die rust. We hoeven even niets. Rustig bewegen, ademhalen en verbinden met de zachte energie van de maan terwijl we dichtbij en op het strand zijn.

Deze dag is een mini-vakantie speciaal voor jezelf om op te laden, te verzachten en om te verbinden. Verbinden met jezelf, met het strand en met elkaar. In de yogalessen staat bewegen op het ritme van de adam centraal. Dit natuurlijke ritme helpt je om te ontspannen en om de aandacht vanuit het denken te verplaatsen naar ervaren. 

Na een vegetarische lunch lopen we samen in stilte. Samen stil zijn is magisch. Je voelt elkaars aanwezigheid, maar doordat er niet gepraat wordt openen je andere zintuigen waardoor je op een dieper level kunt verbinden met elkaar en de omgeving.

De afsluiting is een cadeautje. Ik neem mijn klankschalenfamilie mee, dus aan het einde van de dag hoef je alleen maar te liggen en te luisteren naar mijn stem en naar de trillingen van de klankschalen. 

  • Basecamp IJmuiden
    Kennemermeer 27
    1976 GK IJmuiden
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding