Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 01 okt  |  09.00 - 10.00 uur

Stiltemeditatie Bloemendaal

  • Stichting Poustinia |
  • Iedere zaterdag- en zondagochtend van 9.00 tot 10.00
  • Gratis

"Stilte is een vriend die je nooit verraadt"

Dit citaat van Confusius gold toen en geldt nu. In het lommerrijke en vaak stille Bloemendaal is er iedere week een goede gelegenheid de stilte te beoefenen, de stilte te ervaren op een rustige plek: op de zaterdag en op de zondag van 9.00-10.00 uur op de zolder boven het huisartsencentrum op de Dennenweg17. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen.

Hoe zijn we stil? 
Als stiltecentrum staan we open voor iedere vorm van stilte. Als u stil zit en wilt bidden? Dat is prima. Wilt u vooral letten op uw ademhaling? Ook dat is uitstekend. Wilt u zich bekwamen in het niet bewegen en in het hier-en-nu vertoeven? Dat is uitstekend. We richten ons niet op één vorm van stil zijn. En we zijn ook niet gebonden aan een godsdienstige richting.

Voelt u zich niet geheel zeker hoe u wilt mediteren? De bestuursleden van Poustinia zullen u met genoegen helpen en van adviezen voorzien. Ze kunnen ook samen met u gaan zitten. Van harte welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding