ZO 01 okt  |  09.00 - 10.00 uur

Stiltemeditatie Bloemendaal

  • Stichting Poustinia |
  • Iedere zaterdag- en zondagochtend van 9.00 tot 10.00
  • Gratis

"Stilte is een vriend die je nooit verraadt"

Dit citaat van Confusius gold toen en geldt nu. In het lommerrijke en vaak stille Bloemendaal is er iedere week een goede gelegenheid de stilte te beoefenen, de stilte te ervaren op een rustige plek: op de zaterdag en op de zondag van 9.00-10.00 uur op de zolder boven het huisartsencentrum op de Dennenweg17. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen.

Hoe zijn we stil? 
Als stiltecentrum staan we open voor iedere vorm van stilte. Als u stil zit en wilt bidden? Dat is prima. Wilt u vooral letten op uw ademhaling? Ook dat is uitstekend. Wilt u zich bekwamen in het niet bewegen en in het hier-en-nu vertoeven? Dat is uitstekend. We richten ons niet op één vorm van stil zijn. En we zijn ook niet gebonden aan een godsdienstige richting.

Voelt u zich niet geheel zeker hoe u wilt mediteren? De bestuursleden van Poustinia zullen u met genoegen helpen en van adviezen voorzien. Ze kunnen ook samen met u gaan zitten. Van harte welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding