Stan&Wende Duurzaam Beleggen - Want later begint nu!

 Stan&Wende | Wouter van Leusen
 Haarlem

Met Stan&Wende beleg je 100% duurzaam, onafhankelijk en volledig online: de enige in Nederland. Het gaat om beleggen voor een hoogwaardige toekomst van alle kinderen op onze planeet. Daarvoor is alleen 100% écht duurzaam goed genoeg.

Stan&Wende kenmerkt zich door het streven naar een tweeledig rendement, zowel financieel en maatschappelijk. Hierdoor ontstaat een win-win situatie. Steeds meer bedrijven integreren duurzaamheid in hun kernactiviteiten. Grote veranderingen  zoals een groeiende wereldbevolking, grondstoffen schaarste, verontreiniging en klimaatverandering zorgen voor interessante kansen op het gebied van technologische innovatie, wetgeving en economische groei. Duurzaamheid is nu gekoppeld aan slim zakendoen, met hart voor de maatschappij.

Duurzaam beleggen voor een goede toekomst
Jij hebt zeker een 'Stan' of een 'Wende' in je omgeving, van welke leeftijd dan ook. Je bent ouder/opvoeder, grootouder, tante of oom. Je hebt buur- of pleegkinderen, je werkt met hen of je komt ze zomaar tegen op straat. Ze zijn kostbaar. Het antwoord voor een goede toekomst voor deze kinderen ligt in verantwoord omgaan met de wereld. Zoals duurzaam beleggen met Stan&Wende.

Als je het doet, doe het dan goed!

Over Wouter van Leusen

Wouter koos al jong voor de financiële wereld als adviseur en coach. Dat kwam door het inspirerende klimaat in zijn ouderlijk huis.

Zijn vader, econoom en leraar, deed aan beleggingen, ze lazen thuis de NRC met daarin elke dag de beursnotities en er werd veel gepraat over geldzaken. Ook zijn moeder zat in het onderwijs. Omgaan met geld en goed kunnen uitleggen zit Wouter in het bloed.

Hij heeft de bijzondere en waardevolle combinatie van zowel belangstelling voor cijfers als mensen. En al op zijn 18e begon hij met beleggen en hij is er nooit mee gestopt. Wouter heeft veel werkervaring in de geld-sector en veel opleidingen gedaan. Periodiek schrijft hij columns voor IEX over beleggen.

Sinds 2009 is Wouter eigenaar van Financieel Bewust Zijn in Haarlem.
Hij is getrouwd met Wendy en zij hebben samen dochter Wende. Ze gunnen hun kind, andere kinderen en alle volgende generaties een toekomst in goede gezondheid, met een plek om te wonen, voedsel en schoon water en alles wat je nodig hebt in een duurzame wereld waar het voor iedereen goed toeven is. ‘Het besef dringt nu langzaam door. Als we met z’n allen zo doorgaan, komt er al op korte termijn schaarste. Het is hoog tijd voor nog meer aandacht voor duurzaamheid, de praktijk ervan. Daar hoort duurzaam beleggen ook bij!’

Behalve duurzaamheid in zijn werk, betekent duurzaam voor Wouter onder andere gebruik maken van Greenwheels, bankieren bij een duurzame bank, beleggen in een duurzame portefeuille, veelal biologisch eten en zuinig zijn met energie.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding