Relatiecoaching en therapie - voor een liefdevolle en gelijkwaardige verbinding met jezelf en elkaar

Merk je dat het niet lekker loopt in je relatie? Herken je bepaalde patronen waar je niet uit komt? Lukt het niet om een gelijkwaardige relatie aan te gaan vanuit vertrouwen en verbinding?

De eerste signalen dat het niet lekker loopt zijn vaak triggers over en weer. Dit kan leiden tot conflicten of het vermijden van bepaalde situaties. Het kan lastig zijn om zo'n patroon te doorbreken. Wanneer zulke patronen ingesleten zijn kan dat uiteindelijk leiden tot irritatie en frustratie. De verbinding tussen jou en je partner wordt steeds minder.

Soms heeft deze disconnectie te maken met een bepaalde levensfase waar je in zit. Je merkt dat je geleidelijk allebei een andere kant op bent gegaan en weet elkaar niet goed meer te vinden. Het kan ook zijn dat er bepaalde blokkades in de weg zitten zoals een gevoel van onzekerheid, angst voor afwijzing, bindings- of verlatingsangst. Vaak heeft dit te maken met ervaringen vanuit je jeugd, zoals het niet vervuld zijn van je (emotionele) behoeften of een onveilige hechting.

Ik help bij het inzichtelijk maken van patronen, het doorbreken van blokkades en het verbeteren van de onderlinge communicatie. Zodat je beiden weer in verbinding komt met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Met jouw behoeften en verlangens. En om op een constructieve, liefdevolle manier te verbinden met elkaar. Vanuit wederzijds respect, waardering en vertrouwen. Zodat jij en je partner meer innerlijke rust, zelfvertrouwen, vervulling en verbinding ervaren in het leven.

Over Catriene Smit

Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen pad te volgen en vanuit verbinding en vertrouwen te leven

Ik dacht altijd mijn leven ‘op orde’ te hebben. Tot een paar jaar terug had ik alles wat in het ideale plaatje paste: een goede baan, mooi huis in Amsterdam, een lieve zoon. Maar toch wringde er iets en voelde het leven soms zwaar. Ik had het gevoel dat er meer was dan dit. Maar wat dan?

Ik kwam tot de conclusie dat ik me veel heb aangepast in mijn leven. Niet zelf mijn eigen keuzes heb gemaakt. Ik was meer bezig met wat andere mensen deden en vonden dan dat ik mijn eigen gevoel volgde. Dit heeft o.a. geleid tot ongelijkwaardige relaties. 

Waarom? Omdat ik erbij wilde horen, leuk gevonden wilde worden en dacht dat ik het zelf niet wist.

Ik gooide het roer helemaal om. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de marketing- en communicatiewereld besloot ik deze te verlaten en voor twee jaar naar Bali te verhuizen. Daar volgde ik een Coachingsopleiding, verdiepte me in relatietherapie en nu doe ik de opleiding Integratieve Psychotherapie.

Ik koos voor mezelf en ben blij te zeggen dat ik nu een leven leid dat bij mij past en waar ik gelukkig van word. En het geeft me veel energie en voldoening om andere mensen te helpen om in verbinding te komen met hun authentieke zelf en anderen.

Gun jij jezelf dit ook? Neem dan contact met me op!

inward/onward
Catriene Smit

Foto 7 Catriene Smit Foto 10 Catriene Smit Foto 12 Catriene Smit Klik om te vergroten

inward/onward
Blauwe Tramstraat 32
2014 JP Haarlem


Professionals in de categorie Coaching - Relatiecoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!