De Verademing, relax, recharge, rebalance & enjoy | Hillegom

Wanneer heb jij voor het laatst een moment voor jezelf genomen? 

Als bezig bijtje weet ik als geen ander hoe lastig en onwennig het is. Dat doorgaan en zelfs nog een tandje harder makkelijker en vertrouwder is. Dat stress ook best een kick geeft. Diep in je hart weet jij ook dat hier de oplossing niet ligt. En dat de burn-out op de loer ligt.

Met meer rust, ontspanning en stilte

  • is je leven juist niet saai
  • kom je thuis bij jezelf
  • leef je meer leeft ipv dat je geleefd wordt
  • verrijkt en verruimd je leven enorm
  • helen (oude) wonden 
  • geeft je meer helderheid
  • maak je echt een leuker, blijer en opgeruimder mens

Het gaat juist om de dynamiek tussen rust en reuring en het vinden van je eigen natuurlijke evenwicht hierin. Geef jezelf ruimte. Leg die lat wat lager en ontspan. Ik help je er graag bij. Voordat ‘de man met de hamer’ op je pad komt en jij out gaat. Dat kan niet de bedoeling zijn van jouw kostbare leven.

Met m’n mails, blogs en activiteiten hoop ik jou te inspireren.

In het gratis ebook ''Happy Silenceday" lees je tips en inspiratie voor je dagelijkse portie rust en stilte in je volle leven. Of wandel mee met de Joy walk, een super fijne combinatie van yoga en lopen. Wil je jezelf echt eens in alle rust onderdompelen, doe dan eens een (outdoor) retreat. Of boek een 1-op-1 Time Out sessie.

Over Myrtle Vos | Hillegom

Myrtle Vos, oprichtster van De Verademing; rust, ruimte en tijd voor jezelf.

Tot voor kort werkte ik onder de naam Basic Balance. De website van Basic Balance blijft voorlopig nog even bestaan omdat veel mensen me hierop weten te vinden. Deze periode is een overgangsperiode. Een nieuwe fase. En daarmee ook een verschuiving in mijn werkzaamheden. Die beter bij mij passen, bij wie ik nu ben en van waaruit ik nu werk. Natuurlijk neem ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren mee. En mijn enorme liefde voor de natuur, het buiten zijn, dat zo onderdeel van mij is. Mijn grote liefde voor coaching en training, voor stil zijn en stil staan. En mijn hart voor rituelen. Deze liefdes combineer ik in mijn werk als trainer en coach voor oa de natuurcoachopleiding en verwerk ik ook in mijn wandelingen en retreats.

Het voor mij overweldigende succes van Happy Silenceday maakte me stil en is de aanzet geweest voor deze verandering. Het zaadje was gepland. Het moest allemaal even bezinken en borrelen, ontkiemen en groeien. Daar was een stevigere bodem voor nodig. Die is er nu.

De Verademing is voor mij een platform om kennis met je te maken. En dat jij kennis met mij kan maken. Ik ontmoet je ook graag in het echt. Om samen op te lopen, plezier te hebben of stil te zijn.


Foto 1 Myrtle Vos Foto 2 Myrtle Vos Klik om te vergroten

De Verademing
Myrtle Vos


Professionals in de categorie Stressmanagement

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!