Kinesiologie, stressvermindering en Psych-K

Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht(en) en de oplossing daarvan. D.m.v. spiertesten maak ik contact met het onderbewustzijn van de cliënt waarin veel informatie ligt opgeslagen over de oorzaak van de klacht en de oplossing daarvan.

Elke spier staat in verbinding met een energiebaan en daarmee met een orgaan en de bijbehorende emotie. Door spieren te testen kun je het energiesysteem testen. Op deze manier worden blokkades in het energiesysteem opgespoord. Deze blokkades worden op verschillende manieren opgeheven, o.a. met acupressuur, voeding, het veranderen van gedragspatronen en bloesemremedies. Daarna kan de energie weer gaan stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Veel klachten vinden hun oorsprong in stress. Daarom is het belangrijk hieraan iets te doen. M.b.v. Psych-K ga ik samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de stress. Vaak ontstaat deze stress door niet behulpzame overtuigingen als b.v.: "Ik ben niet goed genoeg" of "Ik mag geen fouten maken". Deze overtuigingen en de daaruit ontstane patronen kunnen op een eenvoudige en snelle manier omgezet worden in behulpzame overtuigingen en patronen met Psych-K.

Ik vind het belangrijk om cliënten terug te brengen bij zichzelf, zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en hun doelen kunnen realiseren. Methodes waarmee ik werk:

  • Touch for Health
  • Kinesiologie
  • Psych-K
  • Quantum Touch
  • Nederlandse Bloesemremedies
  • Aromatherapie
  • Janosh, energetische therapie
  • Stress release

Over Jacqueline de Vries - van Es

Naast het werken met cliënten met stress en stress gerelateerde klachten werk ik met werkzoekenden, mensen met lichamelijke klachten, kinderen met dyslexie en mensen die moeite hebben om hun doelen te bereiken.

Ik heb een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot erkend kinesioloog bij de Nederlandse School voor Kinesiologie. Van PSYCH-K heb ik alle opleidingen gedaan, omdat ik daar veel en graag mee werk. Verder werk ik met Quantum Touch en bloesemremedies.

Mijn missie is om fundamenten te leggen voor een nieuwe wereld met meer ontspanning, geluk en voldoening. Ik doe dit door mensen te begeleiden in het veranderen van negatieve overtuigingen en gedragspatronen in overtuigingen en gedrag die je ondersteunen om jezelf te zijn en te doen wat je het liefste doet.

Mijn praktijk heet Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording omdat bewustwording een belangrijke rol speelt in mijn praktijk. Samen met de cliënt ga ik in eerste instantie op zoek naar de oorzaak van een klacht of negatief gedragspatroon en daarna naar de oplossing daarvan.

Gevolgde opleidingen in Psych-K:
- Psych-K Basic Workshop
- Psych-K Advanced Integration Workshop
- Psych-K Enhanced Facilitation & Professional's Course
- Psych-K Divine Integration Retreat
- Psych-K Health & Wellness Program

Praktijk voor Kinesiologie en Bewustwording
Jacqueline de Vries - van Es

Foto 2 Jacqueline de Vries - van Es Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!