Tantra massage en coaching | Haarlem

Een emotie, zoals angst, onzekerheid of verdriet, kan zorgen voor een energieophoping in het lichaam. Spieren spannen zich aan en kleine spiervezels blijven in een gespannen staat en kunnen deze energie niet altijd afvoeren; er volgt geen ontspanning.

Op deze wijze hou emoties in je lichaam vast. Massage nodigt je op een onbewust niveau uit om al deze spanning los te laten. Het geeft een sterk gevoel van opluchting. Vaak geeft het ook inzicht omdat je het gevoelsmatig kunt koppelen aan vroegere gebeurtenissen waarbij die spanning werd opgebouwd.

In deze massage is een persoon actief en gevend en de ander passief en ontvangend. Iedereen kan van tantra genieten zonder verdere kennis of ervaring. Het lichaam vertelt hoe en waar te masseren. Dit luisteren is een intuïtief proces. Zonder metta-ji (liefdevolle aandacht) zal de massage technisch gaan worden. Om deze massage goed uit te voeren is het heel belangrijk om goed te luisteren naar de energie. Het ”luisteren naar de energie van de ander" bepaalt de opbouw van de massage en niet een vooraf bedachte structuur.

Het doel van de massage is om prana (de levensenergie, die ontstaat onder andere bij de samenkomst van Shiva en Parvati) aan te maken en deze te verdelen over het gehele lichaam (1e transformatie). Indien gewenst kan de prana daarna in de helende energie (2de transformatie) of spirituele energie (3de transformatie) getransformeerd worden.

Over Angela Molchanova | Haarlem

“Je eigen legende waarmaken is de enige verplichting van de mens. Als je iets wilt, spant het hele universum samen om er voor te zorgen dat je jouw droom verwezenlijkt.”  - Paulo Coelho (uit De Alchemist) - 

Ik heb ontdekt wat mijn legende is en waar mijn passie ligt
Van oorsprong kom ik uit de Oekraïne. Ik heb daar psychologie gestudeerd en ontdekt dat *de mens* mijn passie is. In Nederland ben ik afgestudeerd als hNLP master coach en BML Coach. Nog meer verdieping kwam door het volgen van verschillende tantra- en massage-cursussen. 

Ik leer je om een wezenlijke connectie met jezelf en je partner te maken. Ik leer je te voelen en te zijn.
Het klinkt misschien vreemd maar in het liefdesspel is het in eerste instantie van belang dat je met je eigen lichaam in contact bent. Vanuit de rust die zo ontstaat kun je ervaren en voelen wat zich aandient (dit is ook de basis van tantrische seks). Jij doet niks "bedachts", jij laat toe wat er opkomt. Dit "toelaten" (overgave) is wat ik je kan leren in een tantrische sessie. Wanneer je je verlangen-loos en verwachtingen-loos durft op te stellen naar je partner toe, dan bevrijd je jezelf van de druk van "presteren" en van "moeten". De ontspanning die hieruit volgt leidt juist tot een veel beter aanvoelen van je partner. En dus moeiteloos, als vanzelf.

Mijn klanten ben ik dankbaar omdat zij mij de kans hebben gegeven om mijn passie uit te drukken, te voelen, mezelf te ontdekken en mijn droom te gaan volgen: mensen leren te beminnen en mensen gelukkig te zien. Ook dank ik mijn twee mooie dochters voor hun geduld, begrip en liefde.


Foto 2 Angela Molchanova Foto 3 Angela Molchanova Klik om te vergroten

Desire centre
Angela Molchanova


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!