Begeleiding met of zonder PGB | Hulp bij opruimen en administratie | Begeleiding bij sterven | Haarlem

Alleraardigste duizendpoot in de zorg; begeleiding (o.a. ouderen, verstandelijke beperkten of psychische problematiek) met of zonder PGB; hulp bij organiseren, opruimen, administratie en structuur aanbrengen; begeleiding in de laatste levensfase.

Een verwijzer uit de zorg zei: 'Als je nou een alleraardigste duizendpoot zoekt, iemand die inventief is en alles aanpakt, die niet problematiseert, waar je mee kan lachen en met wie je echt iets opschiet, dan moet je Lenny hebben.' Fijn dat het zo wordt ervaren, want dat is wat ik wil uitdragen in het werk wat ik doe.

  • Ik begeleid mensen aan huis, met of zonder PGB (o.a.: ouderen, mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking). Maar ik help je net zo graag met organiseren en opruimen, en het plannen en begeleiden van uitjes en vakanties op maat. Ook begeleiding in de laatste levensfase doe ik graag en volgens de wensen van de cliënt en zijn of haar omgeving. Ik probeer het dan voor iedereen draaglijk te houden. Ook het ondersteunen van de mantelzorger hoort er bij voor mij.

Ik denk altijd na hoe ik voor mijn cliënten het leven zo aangenaam mogelijk kan helpen maken.
Daarbij combineer ik graag mijn praktische kwaliteiten (ondersteunen bij administratie, organiseren, structuur aanbrengen, zinvolle tijdsbesteding realiseren, ondersteunen bij activiteiten uit het dagelijkse leven, coördineren, ...) met mijn sociale kant. Zo zal ik mijn cliënten en hun naasten altijd in hun waarde laten en zelf de regie laten houden.

Geen situatie is me te gek of uitdagend. Lenny doet 't!

Over Lenny van Hazebroek | Haarlem

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in allerlei vormen en maten. Ik heb jarenlang in een begeleid wonen-project voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt.

In 2014 nam ik het besluit om zelfstandige te worden. 'Lenny doet 't' was geboren! Sindsdien werk ik met allerlei mensen in allerlei contexten. In de ochtend werk ik met een demente oudere en in de middag help ik een tweelingmoeder de komst van haar kindjes voorbereiden. Om dan de volgende dag weer bij iemand met een psychische problematiek te helpen het huis en de administratie op orde te brengen en later weer met een oudere met Parkinson op stap te gaan voor haar boodschappen of om iets leuks te gaan doen.

Daarnaast ben ik echtgenote van Has, moeder van vier kinderen en oma van drie kleinkinderen (een vierde is op komst!). Ik zing in een koor, ben regelmatig in de filmschuur te vinden, als ik tijd heb maak ik zelf kleding en ik trek er graag op uit met mijn man in ons Volkswagen kampeerbusje. Ik zet me ook in als vrijwilliger voor '4 het leven', waar ik ouderen begeleid naar een mooie theatervoorstelling.


Foto 2 Lenny van Hazebroek Klik om te vergroten

Lenny doet 't!
Lenny van Hazebroek


Professionals in de categorie Persoonlijke Begeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!