Persoonlijke begeleiding in de reis van vrouw naar moeder | Haarlem

Mom • Me • Soul begeleidt jou, als zelfbewuste vrouw, om je krachtig te voelen tijdens en na jouw zwangerschap.

Persoonlijke begeleiding in de reis van vrouw naar moeder en alles wat het met zich mee brengt. Wij geloven dat de transformatie van vrouw naar moeder spiritueel en oer aards is. Het is vaak een intense verandering in je leven. Je lichaam gaat grote veranderingen door; hormonen gaan alle kanten op en je emoties leven hun eigen leventje. Het ene moment voel je je krachtig en een ander moment voel je je kwetsbaar. Deze periode in je leven is een uitnodiging voor zelfonderzoek.

We begeleiden jou in de transformatie van vrouw naar moeder, afgestemd op jouw behoeften en verlangens, geïnspireerd op de kracht van de natuur.  We gaan op zoek naar datgene wat geheeld mag worden zodat jij helemaal oké bent met jezelf, alle tijd en aandacht voor je baby hebt en optimaal kunt genieten van deze bijzondere periode. 

Bij welke thema’s kan deze therapie jou helpen?

  • ​ Angst omtrent geboorte
  • Onzekerheden over moederschap
  • Onveilig voelen
  • Moeilijk met verandering om kunnen gaan
  • Oude pijn van vroeger
  • Sombere gevoelens of gedachten
  • Het gevoel ‘jezelf kwijt te zijn

Naast de persoonlijke begeleiding biedt ik ook diverse massages aan. Kijk voor meer informatie op mijn website

Over Jill van der Veen | Haarlem

Ik ben Jill, moeder van een zoon en woonachtig in Haarlem. Opgegroeid in een gezin met een stay-at-home moeder, drie oudere zussen en veel bonus-moeders in mijn leven, heb ik het begrip moederschap op allerlei manieren ervaren.

Toen ik ouder werd, vond ik het moeilijk om hulp te vragen, voor mezelf te kiezen in samenzijn en mijn grenzen aan te geven. Ik had vaak het gevoel dat ik er alleen voor stond. Voor de ander zorgen ging me goed af, maar in het zorgen voor mezelf heb ik mij moeten ontwikkelen.
Eind 2018 ben ik bevallen van een zoontje, Liam Samuel, een prachtig lief mannetje. Tijdens de zwangerschap was er veel verandering in mijn leven. Met alle heftigheid in mijn leven, was het moeilijk afstemmen op mijn behoeften, om te luisteren naar mijn lichaam en wat werkelijk goed voor mij was. Ik zat constant in conflict met mezelf. Wanneer moet ik doorzetten en wanneer moet ik rust nemen?

​Mijn levenslessen
De bevalling verliep niet soepel en ook de postpartum periode was heftig: het herstel van de bevalling, gecombineerd met het leven als alleenstaande moeder mét een eigen bedrijf. Tijdens deze heftige periode in mijn leven, heb ik ervaren hoe ik mij extreem kwetsbaar en zeer krachtig tegelijk kon voelen. Ik heb hulp gevraagd aan de liefdevolle mensen om me heen, had een coach op werkgebied en een waanzinnig goede zelfstandig verloskundige. Ik ontving healing-sessies van een sjamaan, deed veel innerlijk kind werk en ging reflecteren op de natuurwetten.

  • Iedere levensles zie ik - hoe intens en pijnlijk ook - als een uitnodiging tot zelfontwikkeling.  Juist nu er een kleintje is die al mijn aandacht vraagt en ik duizend ballen tegelijk hoog wil houden. Juist nu wil ik mijn kwetsbaarheid blijven voelen en dichtbij mijn natuurlijke staat van zijn blijven. 

Het voelt dan ook als mijn roeping om vrouwen in de transformatie van vrouw naar moeder te begeleiden, zodat zij in harmonie en in lijn met de oerkracht van de natuur de poort kan openen voor nieuw leven. Daaruit is het concept van Mom • Me • Soul ontstaan.


Foto 2 Jill van der Veen Klik om te vergroten

Mom Me Soul
Jill van der Veen


Professionals in de categorie Zwangerschapsbegeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!