Ayurvedische massage | Haarlem

“HET LEVEN IS AANGERAAKT WORDEN" 

Een weldadige en effectieve behandeling met warme medicinale oliën ervaren?

Ayurvedische massage maakt deel uit van een reeds duizenden jaren oude Indiase geneeskunde “Ayurveda” genaamd. Rebalancing heeft ook zijn oorsprong in India in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Alle Yogavormen en vele additieve therapie is geïnspireerd door deze oude wijsheid en betekent letterlijk de wetenschap van het leven. Zelfs de geneeskunde en wetenschap zoals die nu in het Westen bestaat, is terug te vinden in Ayurveda.

Abhyanga-massage is een onderdeel daarvan en is gebaseerd op een milde, verzorgende en ontspannende benadering. Het is een meditatieve en diepgaande behandeling waarbij de werking van olie voor extra rust en ontspanning zorgt.

Wat zijn de effecten die je kan verwachten:

  • olie maakt lichaamsweefsels zacht, dringt diep in de weefsels door en vermindert stress
  • olie reinigt het cellulaire systeem en ruimt daarin vastzittende emoties op
  • oliebehandeling brengt met name vata (lucht element in het lichaam) tot rust; vata is volgens ayurveda verantwoordelijk voor 80% van alle aandoeningen en ziekten
  • oliebehandeling vermindert stijfheid en pijn en opent de poriën
  • het geeft een gevoel van welbehagen, ontspanning en geborgenheid

Over Emilia Gransberg | Haarlem

Emilia Gransberg is Rebalancer, Ayurvedisch Massage Therapeut. Ze is een erkende body & mind specialist met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en trainer.

Haar achtergrond; HBO opleiding in fysiotherapie aangevuld met trainingen in de Osteopathie. Na een aantal jaar praktijkervaring in 2001 ontdekte ze dat emoties zich vastzetten in het lichaam en dat de traditionele behandelwijzen daar niet altijd een afdoend antwoord op hebben.

Ze is zich daardoor gaan specialiseren in trainingen en opleidingen met een holistische benadering. Zo heeft ze zich bekwaamd in meerdere disciplines zoals Familieopstellingen, Circel van Veranderingen, Mindfulness, Ayurveda en Rebalancing. Ze heeft de nodige ervaring en richt zich op een body aanpak, een mind aanpak en of een gedrags aanpak die elkaar versterken en elkaar aanvullen om de nodige spanning in het lijf en geest los te laten. 

Emilia heeft sinds ze in aanraking kwam met de haptotherapie opleiding in 2003 een passie voor natuurlijke genezing en gezondheid. Ze voelt het als haar missie om mensen te helpen en hun zelfhelend vermogen te bevorderen door meer zelfkennis en zelfliefde. 


Foto 2 Emilia Gransberg Foto 3 Emilia Gransberg Klik om te vergroten

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg


Professionals in de categorie Ayurveda

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!