Natuurlijke Marketing & Oorspronkelijke Communicatie

Natuurlijke Marketing & Oorspronkelijke Communicatie

Ondernemen vanuit je kern
In mijn werk als paardencoach, ondernemer en marketeer ontdekte ik iets bijzonders: het moment van aansluiting. Het werk met de paarden laat mij al een aantal jaren zien hoe dit principe werkt. Een principe met een natuurlijke werking dat feilloos past op alles wat aansluit als het klopt: de klant, geld en voldoening. Geen trucje, maar belichaamde energie! Dat is de kern van Natuurlijke Marketing. Met dit principe als leidraad begeleid ik andere ondernemers in het omarmen van dit idee en de uitwerking ervan met workshops en een driedaagse training. De paarden maken uiteraard onderdeel uit van het aanbod, want zij laten ons dit ervaren.

Natuurlijke basis
Als je kunt ondernemen vanuit je eigen kern, heb je een natuurlijke basis waar alles als vanzelf uit voortvloeit. In de coachings, workshops en trainingen werken we deze basis uit wat meer balans geeft in het ondernemen en de communicatie met klanten verrijkt. Aangevuld met de theorie van organisatie-archetypes en onderliggende principes. De paarden spelen hierin een belangrijke rol. Zij spiegelen op basis van de kuddeprincipes het aansluitmoment. Zo krijg je zicht op werken en ondernemen vanuit je kern.

Contact
Voel jij de roep om op een natuurlijke manier je bedrijf te runnen? Weet je welkom! Je kunt je aanmelden of meer informatie aanvragen door mij een mailtje te sturen.

Over Ariënne Post

Mijn lightbulb moment
Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik werken met mensen, dieren en gedrag. Ik begon met de studie psychologie, maar was daar achteraf gezien op dat moment nog te jong voor en teveel zelf in ontwikkeling. Ik switchte naar de opleiding marketingcommunicatie: emoties leggen in de juiste tekst en beeld. Na mijn studie ging ik jaren aan de slag als marketing communicatie manager in diverse commerciële bedrijven. Tot ik in een nieuw team een training kreeg en ineens het muntje viel. Wat die man daar stond te doen, dat wilde ik ook! Mensen inzicht geven in hun unieke kracht en roeping.

Mijn draai
Het verlies van mijn zoontje zorgde ervoor dat ik die draai daadwerkelijk durfde te gaan maken. Ik had niks te verliezen, want het meest waardevolle had ik al verloren. Ik ging op zoek naar de juiste coachopleiding voor mij en ontving al snel mijn eerste eigen sessie paardencoaching. Alles kwam samen: mensen, dieren en gedrag. En zo ontstond LAB30, mijn eigen coachingspraktijk.

Een nieuw begin
Door mijn eigen ervaring met (chronische) stress op de werkplek en de overweldigende impact van verlies, weet ik wat voor kracht er in ons schuil gaat. En hoe wijs het lichaam is. Ik zet mij met mijn coaching, workshops en trainingen in om de waardevolle eigen wijsheid en het vertrouwen daarin naar voren te halen. Dit maakt energie vrij en zet je in beweging om je dromen te gaan realiseren.

Agenda LAB30

LAB30
Ariënne Post

Foto 5 Ariënne Post Foto 11 Ariënne Post Foto 18 Ariënne Post Foto 19 Ariënne Post Klik om te vergroten

LAB30
Twijnderslaan 40
2012 BK Haarlem


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!