OldPain2Go® chronische pijnen verminderen | Vijfhuizen

Verlang je naar verminderen v chronische pijnen? Je hebt alles geprobeerd, de hoop is opgegeven ooit nog van de pijnen af te komen zoals bv chronische vermoeidheid, artrose of fibromyalgie. Ik help je je pijn te verminderen.

Leven met minder pijn……..hoe is dat mogelijk als de arts een diagnose heeft gesteld en je heeft verteld dat je maar met de pijn moet leren leven, deze pijn is niet te genezen. Je hebt alles geprobeerd: pijnstillers, ontstekingsremmers, pijnverdoving, zenuwblokkades etc. en je hebt de hoop opgegeven ooit nog van de pijn af te komen. Hoe verminder je je pijn voor bijvoorbeeld diagnoses van chronische vermoeidheid, artrose of fibromyalgie?

Pijn is een alarmsignaal. Er is iets aan de hand waar je actie voor moet ondernemen. En als de juiste actie is ondernomen of als een diagnose is gesteld die nu eenmaal niet veranderd kan worden en alles is gedaan wat gedaan kan worden dan mag het pijnsignaal UIT. Het is niet meer nodig. Men zou geen oude pijn moeten hebben.

Ik help mensen die de “oude” pijn in stand houden deze op te lossen. Verlang je ook naar een leven met minder pijn of misschien zelfs pijnVRIJ? Het is NU mogelijk zonder dat de diagnose wordt opgelost.

Over Peggy-Jane Carbiere | Vijfhuizen

Ik leef een inspirerend leven als transformatiecoach, healer en mindfulness trainer. Mijn passie ligt bij mensen zoals jij waar ik mij mee kan verbinden en kan helpen om een persoonlijke weg te bewandelen die leidt naar bewustwording en het tot bloei laten komen van je diepste verlangens en wensen.

Achtergrond
Mijn eigen reis startte in 1995 toen mijn leven er perfect uitzag, ik had een fantastische baan, een huwelijk wat stabiel was en 3 prachtig gezonde kinderen en voelde mijzelf gezonder dan ooit. Dit waren de overtuigingen waar ik op dat moment sterk in geloofde, totdat een essentiële gebeurtenis het plaatje verstoorde en mijn reis op het gebied van zingeving begon.

Ik kwam in een emotionele achtbaan terecht en het heeft veel tijd, moeite en teleurstelling gekost om uiteindelijk de juiste weg weer te vinden naar rust, geluk en vervulling. De oplossing leek simpel, de weg ernaartoe bleek lastiger.

Mijn leertraject
Er waren vele handvatten die mij werden aangereikt op het gebied van zingeving. Mijn leertraject was voornamelijk gericht op voelen en kunnen benoemen wat je voelt in je lichaam. Lichaamsgerichte benadering zei mij in die tijd nog niks maar gaandeweg merkte ik dat dit dé weg voor mij was. Na het voelen en benoemen van emotie in mijn lijf kwam het mentale deel aan de beurt en toen kwam ik erachter dat de kracht van gedachten aanzienlijk groot kan zijn, zelfs bij chronische pijnen. Dit was het moment dat mijn interesse startte voor Mindfulness, OldPain2Go® en de Access Consciousness® die emoties en overtuigingen op een onconventionele wijze benadert en verandert. Door mijn eigen ervaring en mijn verlangen om anderen die ook op zoek zijn naar de verbinding van lijf en hoofd, ben ik mij hierin gaan specialiseren.

  • Ik ben afgestudeerd op hbo-niveau aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen, gecertificeerd SPH en lid van de beroepsvereniging ABvC, RBCZ, en geregistreerd bij OldPain2Go®

Als trajectcoach werk ik ook bij het RIWB-kam in Haarlem waar ik vrijwilligers met een psychosociale en psychiatrische achtergrond help. Daarnaast coach ik hulpverleners met behulp van Mindfulness.


Foto 8 Peggy-Jane Carbiere Foto 2 Peggy-Jane Carbiere Klik om te vergroten

Inneryou
Peggy-Jane Carbiere


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem