Coaching voor particulieren en professionals | Haarlem

Vanuit mijn achtergrond in systemisch werk, biografisch werk, Voice Dialoge en management-coaching begeleid ik individuen en relaties -zowel particulier als professioneel- die behoefte hebben aan verdieping, verheldering of verandering. Naast de coaching op maat bied ik diverse programma's en werkvormen die een laagdrempelige en doeltreffende stap zijn in de richting van zelfonderzoek. 

Biografische verhalen schrijven
Een programma van zes bijeenkomsten voor iedereen die verhalen wil leren schrijven en open staat voor zelfonderzoek. 
Met concrete schrijfopdrachten ga je aan de slag met biografische thema's en onderzoek je al schrijvend hoe jij je in je leven tot deze thema's verhoudt en wat er aandacht behoeft.
Start 15 september 2020

Jaarprogramma's voor vrouwen en voor mannen 
Een programma van 8 bijeenkomsten, iedere 4 weken eentje, voor ieder die behoefte heeft aan verdieping, verbinding met zichzelf en met de ander en die op zoek is naar inspiratie en voeding voor de geest en het hart.

  • Het Jaarprogramma voor vrouwen start op 17/9
    Meer informatie en inschrijven via de website
  • Het Jaarprogramma voor mannen start op 24/9
    Meer informatie en inschrijven via de website.

Wandel mee op woensdag
Twee keer per maand op woensdag om 09.00 een wandeling waarbij we ons openstellen voor de symboliek uit de natuur, en deze richting laten geven in onze zoektocht naar antwoorden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. coaching op maat zie judithvanderwildt onder het kopje Aanbod, of neem contact op via email.

Over Judith van der Wildt | Haarlem

Nieuwsgierigheid.
Daar begint het voor mij mee. Oprecht nieuwsgierig zijn naar mezelf en naar de ander. Dat drijft me al jaren om me te verdiepen in de mens, in relaties en in leiderschap. Vanuit die drijfveer volgde ik -naast de (management-)functies die ik bekleedde in de culturele sector- opleidingen in Systeemdynamiek, Leiderschapscoaching, Voice Dialogue en Biografisch coachen. Altijd op zoek naar het verhaal achter de mens.

Aanwezigheid.
Mijn aanwezigheid is subtiel en doortastend. Ik werk met dat wat zich aandient en creëer een sfeer en setting die een veilige bedding vormen voor een ieder om zijn eigen ontdekkingen te doen. Ik ga niet voor de quick-wins, maar begeleid mijn cliënten duurzaam.

Ontwikkeling.
Als coach begeleid ik jou in je ontwikkeling en blijf ik ook mezelf voortdurend ontwikkelen. Dat doe ik door te leren en te groeien van (werk-)ervaring, door zelf in coaching te zijn en door voortdurende verdieping en (bij-)scholing in mijn vak middels conferenties, webinars, opleidingsdagen.

Brede basis.
Ik werk met dat wat zich aandient in het moment, en kan dankzij de brede basis die ik heb mijn werkwijze daarop aanpassen. Dat kan gaan van een gesprek tot een meditatie, van een wandeling tot een schrijfopdracht, van een Voice Dialogue sessie tot een opstelling enzovoort. Net wat er nodig is, net wat er passend is.

Taal
Taal is in mijn werk een belangrijke factor. De nuances in woordkeuze zijn essentieel als coach, en de juiste woorden vinden kan voor de coachee enorm bevrijdend zijn. 

Agenda Judith van der Wildt


Foto 2 Judith van der Wildt Foto 3 Judith van der Wildt Foto 7 Judith van der Wildt Foto 8 Judith van der Wildt Foto 9 Judith van der Wildt Foto 10 Judith van der Wildt Klik om te vergroten

Judith van der Wildt


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!