Expressie Expert - Presentatie training en coaching – Vrijer leren spreken en communiceren | Haarlem

Wil je zekerder overkomen als je aan het woord bent? Wil je beter uit je woorden komen? Wil je een sterke presentatie leren houden? Je sociaal vaardiger kunnen bewegen? Je wilt vooral meer plezier ervaren om jezelf in volle potentie te laten zien?

Mijn training en coaching is voor zowel professionals als ieder mens die overtuigender voor en met mensen willen communiceren. Voor iedereen die zich vrijer wil voelen, krachtiger wil laten zien en horen. Dit kan door middel van leren presenteren, spreken, verhalen vertellen/ storytelling of theaterworkshops om beter in een groep te participeren.

Ik geef je de hulpmiddelen om je hierin te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om je kwetsbaarheid te laten zien en dit maakt je nog krachtiger. Je zult zo nu en dan gevraagd worden om uit je comfortzone te stappen, en dat kan eng zijn, maar het is juist op deze momenten dat je kan groeien. En dat je jezelf versteld kunt doen staan.

  • De centrale vraag binnen de training is: “Wat maakt je authentiek? En hoe zet je dit het beste in? “ Het helder krijgen van jouw persoonlijke visie en motivatie zorgt ervoor dat je verbinding kan leggen met wat jij wil vertellen.

Mijn coaching is gericht op zichtbaarheid. Jezelf durven laten zien aan de buitenwereld. Niet bang te zijn om naar jezelf te kijken en ruimte in te nemen omdat je dat wilt en omdat je overtuigd bent dat je wat te bieden hebt!

Over Sanna Langereis | Haarlem

Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Haarlem. Als moeder combineer ik mijn eigen bedrijf als Expressie Expert met het runnen van een gezin. Het hebben van een gezin vraagt ook wel de nodige improvisatie en ik ben dan ook blij dat dit een van mijn expertise is.

Mijn achtergrond is theater en vanuit eigen voorstellingen maken, dramalessen geven in het onderwijs, het spelen van mensen hun persoonlijke ervaringen in combinatie met een enorme innerlijke transformatie die van start is gegaan in 2016, maakt waar ik nu sta en waaruit ik de waarde zie om mensen tot volle expressie te laten komen. Ik heb mijzelf eerst volledig moeten uiten op alles fronten en het heeft mijn kijk op expressie verder verdiept.

Al lange tijd ben ik als speler, trainer en organisator verbonden aan Terugspeeltheater Wordt Vervolgd. Een vorm van theater waarbij iemand uit het publiek een persoonlijk verhaal vertelt. De essentie van dit verhaal wordt vervolgens door de acteurs en muzikant in theater omgezet en daarmee teruggeven aan de verteller en het publiek.

Als expressietrainer en expressiecoach zet ik veel vaardigheden in die voortkomen uit de methode van terugspeeltheater: de kern van het verhaal horen en te zien én de vertaalslag maken naar theater oftewel het podium. 


Foto 1 Sanna Langereis Foto 2 Sanna Langereis Foto 3 Sanna Langereis Klik om te vergroten

Expressie Expert
Sanna Langereis


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!