Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Coaching, Energetische massage

Hoe herken je als Mens je potentieel en hoe bevrijd je dat? Hoe kunnen wij als Mensen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor universele groei?

 • Wie ben jij als Mens? 
 • Hoe sta jij in het leven? ,  
 • Welke invloeden komen voort uit mogelijk belastende patronen uit de vrouwelijke en mannelijke voorouderlijnen in de familie?
 • In hoeverre word jij beïnvloed door conditioneringen uit de (patriarchale) samenleving?
 • Welke (oude) wonden belemmeren je en mogen geheeld worden?
 • Hoe zou het zijn om te leven vanuit je hart?
 • Hoe zou het zijn om je meer verbonden te voelen met je ziel?
 • Welke krachtbronnen heb jij in je?

Middels individuele sessies, groepswerk en workshops bied ik je de mogelijkheid om samen met jou deze zoektocht aan te gaan. Een zoektocht die je zal verrijken, die je mogelijkheid biedt om bij jezelf terug te keren, die je de mogelijkheid biedt om je weer verbonden te kunnen voelen met andere mensen, de aarde en universele krachten.

Tijdens de sessies kan ik putten uit verschillende werkvormen om te ondersteunen:

 • Aurahealing
 • Chakrahealing
 • Reiki en Reiki inwijdingen
 • Coaching
 • Verschillende massagevormen waaronder energetische massage en voetreflex
 • voeding​​​​​​
 • Kruiden
 • Bachremedies
 • Beperkende energetische banden verbreken
 • Opstellingen van voorouderlijnen kan individueel of in groepsvorm plaatsvinden
 • Aanvullende mogelijkheid voor vrouwen is deelname aan de groep "Vrouw kom in je kracht!"

Individuele consulten worden door een groot aantal aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar de aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum in Amsterdam, Lifecoaching  en Hypnose & regressie bij Civas, en werd ik ingewijd als Reiki Master in Haarlem.

Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, en de bijscholing, kan ik me nu vol overgave inzetten voor actieve Paramedisch Natuurgeneeskundige praktijkvoering, het geven van Reiki inwijdingen, workshops en het werken met vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" 

Machteld de Goede - Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Machteld de Goede

Foto 8 Machteld de Goede Foto 9 Machteld de Goede Klik om te vergroten

Machteld de Goede - Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
De Egelantier - Gasthuisvest 47
2011 EV Haarlem


Professionals in de categorie Healing & Reading

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!