Voelen doe je met je lichaam!

Voelen do je met je lichaam. Je zal verbaasd staan over de informatie die je krijgt van je lichaam, zodra je je af gaat stemmen op je lichaam. Ik help mensen weer contact te maken met hun lichaam en naar hun lichaam te luisteren en stap voor stap blokkades te verwerken, die in de weg staan om volledig zichzelf te zijn.

Van jongs af aan heb ik een chronische aandoening en de reguliere geneeskunde kon na een paar jaar niet meer voor me doen dan symptoombestrijding. Dat was voor mij niet voldoende. Vanaf dat moment ben ik verder gaan kijken en in het alternatieve circuit kwam ik als eerste in aanraking met een vorm van kynesiologie. Daarmee heb ik mezelf steeds beter leren kennen en ben ik mezelf steeds beter gaan begrijpen. Toen mijn klachten ook nog verminderden, besefte ik dat er een wisselwerking is tussen persoonlijke groei, emoties en lichamelijke klachten. In de jaren die volgden kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat mijn lichaam alle antwoorden heeft en het enige wat ik hoef te doen is luisteren...

De basis van al mijn trainingen en coachingstrajecten is terugkeren naar je authentieke zelf door te voelen... En voelen doe je met je lichaam. Veel mensen hebben een losse verbinding met hun lichaam, waardoor ze signalen missen die hun verder kunnen helpen.

Durf jij oprecht naar jouw lichaam te luisteren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun lichaamsbewustzijn en energiebewustzijn... Want dat samenspel is enorm krachtig. Er is namelijk continu een wisselwerking tussen het lichaam en de energie om ons heen en zodra je je daar bewust van bent, kun je ontzettend veel van en over jezelf leren.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, Trauma technieken, ...

Agenda Levens-Weg-Wijzer

Levens-Weg-Wijzer
Bianca Kuik

Foto 1 Bianca Kuik Foto 4 Bianca Kuik Foto 7 Bianca Kuik Foto 9 Bianca Kuik Foto 11 Bianca Kuik Klik om te vergroten

Levens-Weg-Wijzer
Jan Palachstraat 1
2033 AJ Haarlem


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!