Lifecoach voor hooggevoelige vrouwen

Peace of Nature biedt de hooggevoelige man en vrouw diverse tools aan om na een periode van onrust (zoals een burnout) de verbinding te herstellen met zichzelf. 

Lifestyle traject
Een belangrijk onderdeel in dit traject is het Personal Lifestyle Handboek, bestaande uit 10 verschillende thema's in de route naar een leefstijl die volledig aansluit en ondersteunend is aan het verwezenlijken van jouw droomleven. Het is ingedeeld in 3 hoofdthema's: Healthy Mind & Body, Healthy Heart én Healthy Guts.
We gaan dieper in op onderwerpen zoals mindset, homonale (dis)balans, emotie- en stressmanagement én het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. Ik maak hiervoor gebruik van de wijsheid vanuit de Oosterse filosofie en astrologie en de Ayurveda.

5 Elemententraject voor hooggevoelige (startende) ondernemers: Find Your Roots
Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? Voel je dat NU de tijd is om tot bloei te komen, maar weet je niet waar te beginnen? Voel je dat het tijd is om gebaande paden/regels/systemen te doorbreken, maar ja; hoe dan? Voel je diep van binnen dat je van waarde wilt zijn voor de wereld? Wil je nu eindelijk gaan uitdragen waar jij voor staat, maar heb je die boodschap nog niet volledig helder?

Het “Find Your Roots” traject is ontwikkeld voor de opend-minded mensen; voor de dromers, voor de idealisten, voor de creatievelingen, voor anders-denkenden, voor de hooggevoeligen. Het is een uniek loopbaantraject waarin Oosterse principes, de natuur én spiritualiteit de hoofdrol spelen.

Over Vanessa Julia

Mijn naam is Vanessa Julia. Ik geloof dat je een ander pas écht kunt helpen als je het raadsel van je eigen leven hebt ontfutseld. Als je weet wie je bent. Wie je écht diep van binnen bent. En vooral: als je jouw “anders-zijn” en levenslessen gaat zien als jouw gave om te delen met de wereld.

Een flinke burnout én de geboorte van mijn (hooggevoelige en temperamentvolle) dochter waren de aanzet tot een enorm transformatieproces. Met als gevolg: ik ontfutselde het raadsel van mijn leven. Vanuit het hart leven werd mijn missie. Maar wat dat precies betekende wist ik toen nog niet. Vanuit ultiem dieptepunt, waarin ik altijd AAN stond en de spanning, vermoeidheid van m’n gezicht af te lezen was, krabbelde ik omhoog en werd ik in een jaar tijd de meest krachtige versie van mezelf. Door de focus van buiten naar binnen te richten.

Ik verdiepte me nog veel meer in hooggevoeligheid, in transformatieprocessen, in intuïtief moederschap, in het energielichaam, in mindset, in healing en in yin yoga en creëerde een ander leven met mijn eigen lichaam als intuïtief kompas. Inmiddels weet ik als geen ander dat, als het leven je dwingt om een andere koers te varen, je houvast nodig hebt om de instabiliteit te trotseren. Concrete tools waaraan je je kan optrekken en steeds een stapje dichter komt bij waar je wilt zijn.

Mijn specialisaties zijn: hooggevoeligheid, leefstijl, Oosterse astrologie en spiritualiteit 

Peace of Nature
Vanessa Julia

Peace of Nature
Rutherfordstraat 15
2014 KA Haarlem


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!