Omnira: Ontdek wat het betekent om werkelijk te leven

Stel je voor dat je kunt kiezen tussen het ervaren van innerlijke rust of het ervaren van stress? We bieden gerichte training om dit te bereiken. 

Je leert meditatietechnieken die je met je ogen open en je ogen dicht kunt beoefenen. Genaamd 'Ascension' ('er bovenuitstijgen' in het Engels). Het zijn eeuwenoude en zeer krachtige technieken. Ze zijn simpel, direct en doeltreffend. Er is geen geloof vereist, ze werken altijd. De technieken brengen je naar een directe ervaring van vrede, plezier en vrijheid. Simpelweg door ze te gebruiken stijg je automatisch boven de - vaak beperkende - overtuigingen van de mind uit.

Een aantal voordelen op een rij:

  • vermindert en verwijdert stress op een snelle manier
  • geeft snelle resultaten van meer rust, helderheid, creativiteit en focus
  • verbetert de kwaliteit van de slaap op natuurlijke wijze
  • verbetert de relatie met jezelf en de mensen om je heen
  • bevordert je besluitvaardigheid en luistervaardigheid
  • optimaliseert het gebruik van je tijd, helpt bij het creëren van meer efficiëntie

Voluit leven in ieder moment:
Je krijgt een directe ervaring van focus en puurheid, doordat je moeiteloos je aandacht in het huidige moment brengt. Ascension verbindt je zo met je werkelijke levensdoel. Met als resultaat dat je steeds meer magie in je leven gaat ondervinden. 

Doordat je Ascension ook met je ogen open kunt doen, is het prima te integreren in je dagelijks leven. Je hoeft aan de buitenkant dus niets te veranderen, om van binnen rust te krijgen.

Over Nirantara Ishaya

Mijn naam is Tineke van Oosten. Ik ben een moderne Ishaya monnik en gebruik ook wel de naam Nirantara Ishaya. 

Ik ben modern in de zin dat ik midden in de samenleving sta: ik woon samen met mijn vriend (en dus niet in een klooster) in de binnenstad van Haarlem, breng graag tijd door met familie & vrienden, ik werk en heb een huis met hypotheek etc. Als monnik is het mijn levensmissie om mensen te helpen innerlijke rust te ervaren.

Met ruim 19 jaar werkervaring als manager en consultant, combineer ik inzichten uit het bedrijfsleven, het monnikschap en een leven midden in de maatschappij. Ik sla de brug tussen innerlijk evenwicht en het dagelijks leven. Ik help mensen te ervaren dat er middenin de hectiek van alledag een oase van rust tot je beschikking staat. Hierbij spreek ik uit eigen ervaring: na jaren over de hele wereld gewoond en gewerkt te hebben, ontdekte ik dat rust altijd met je meereist van binnen. 

Ik ben als Ishaya monnik aangesloten bij The Bright Path Ishayas. Een internationale groep monniken (niet religieus overigens) die een eeuwenoude traditie hebben op het gebied van bewustzijnsverruiming. 

Omnira
Nirantara Ishaya

Foto 2 Nirantara Ishaya Foto 9 Nirantara Ishaya Klik om te vergroten

Omnira
Kromme Elleboogsteeg 26
2011 TS Haarlem


Professionals in de categorie Meditatie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!