Mindfulness training in groepsverband en individueel

Deze groepstraining Mindfulness is geschikt voor iedere volwassene, jong of oud, snel of langzaam. Iedereen kan ervan profiteren. De groepstraining duurt 9 weken, inclusief een stilte bijeenkomst.

Tijdens de 9 weken is de groep compleet, er zal niemand bij aansluiten zodat je samen (maar toch ook individueel) een proces kan aangaan. Mocht er behoefte zijn aan individueel contact met de trainer tijdens de bijeenkomsten dan is hier zeker ruimte voor en tijd voor. Ik vind het belangrijk dat er oog is voor iedere deelnemer. Daarom hou ik de trainingsgroep klein!

  • In deze training is er aandacht voor het ontwikkelen van een mildere houding naar jezelf en naar anderen. Binnen de training komt het deel van acceptatie aan bod; de bereidheid om de dingen te zien en ervaren zoals ze zijn. Niet wegduwen, of er tegen vechten.

Jouw investering voor een  Mindfulness training is €420. Ik ben trainer categorie 1, wat maakt dat veel zorgverzekeraars een deel van de training vergoeden mits jij  aanvullend verzekerd bent. Het bedrag is inclusief een telefonisch voorgesprek, audio bestanden om thuis te oefenen en het werkboek.

Ben je geïnteresseerd? Ben je benieuwd wanneer er een nieuwe Mindfulness training start in Haarlem? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Over Parbha Vermeer

Als mens en ook als trainer sta ik voor openheid, gelijkheid en het laten zien van je eigen kwetsbaarheid.

Ik ben een professional met een groot empathisch vermogen, wat maakt dat ik jou zie als mens. Ik geloof in persoonlijke groei, en vind het een voorrecht om een ander daar bij te ondersteunen.

Het geven van de Mindfulness trainingen is daar een aspect van. Ik ben een trainer die de leerstof op een nuchtere en begrijpbare manier overbrengt, zodat de training toegankelijk is voor alle verschillende individueen. Vanuit daar creer ik een vertrouwde plek waar de deelnemers hun innerlijke krachten en kwetsbaarheden kunnen onderzoeken, onder professionele begeleiding.

Werken met mensen is voor mij niet nieuw. Naast mijn werk als Mindfulness trainer ben ik Maatschappelijk werker in Amsterdam.

Agenda De kracht van groei

De kracht van groei
Parbha Vermeer


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!