Emilia Gransberg - Best Brain NeurOptimal® | Haarlem

Gratis inloopdagen BestBrain

Als je brein beter functioneert, functioneer JIJ beter. 

Mijn doel met NeurOptimal in mijn praktijk is dat ik mensen blij maak met een helder en lichter hoofd waardoor ze beter aanwezig zijn en meer genieten van het leven.

Ik geloof dat vastgeroeste patronen, je zelfbeeld, angst en uitstelgedrag ons lelijk in de weg kunnen zitten. Ieder persoon heeft een uniek pad te bewandelen met zijn eigen persoonlijke issues. Als hier niet de juiste aandacht aan wordt besteed met de juiste middelen wordt dat in stand gehouden. Ik vind het fijn om met mijn BestBrain trainingstraject een oplossing te bieden.

Wil jij meer aanwezig zijn in het hier en nu dan is een BeterBrein training met NeurOptimal® een cadeau voor jezelf. In het dagelijkse leven bemerk je dat alles prettiger verloopt en je beter kunt communiceren wat jij wilt. Je blijft dicht bij jezelf, maakt betere keuzes en voelt de rust weer in je hoofd.

Wat zijn de effecten

 

 • Gevoelsleven wordt evenwichtiger
 • Je kunt makkelijker schakelen
 • Betere en langere concentratie
 • Je doet meer op een dag
 • Je kunt je makkelijker richten op wat echt belangrijk is
 • Je bent beter in staat werk af te maken
 • Je krijgt een grotere vrijheid en vermogen om gezonde keuzes te maken
 • Je krijgt een gevoel van innerlijke rust
 • Het gevoel van vreugde neemt toe
 • Je kunt dieper en langer mediteren
 • Je krijgt een grotere “ik” kracht
 • Je krijgt een beter slaappatroon en wordt uitgerust wakker
 • Je krijgt meer overzicht
 • Emotionele intelligentie verbeterd

 

Over Emilia Gransberg | Haarlem

Emilia Gransberg is Rebalancer, Ayurvedisch Massage Therapeut. Ze is een erkende body & mind specialist met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en trainer.

Mijn achtergrond; HBO opleiding in fysiotherapie aangevuld met trainingen in de Osteopathie. Na een aantal jaar praktijkervaring in 2001 ontdekte ik dat emoties zich vastzetten in het lichaam en dat de traditionele behandelwijzen daar niet altijd een afdoend antwoord op hebben.

Ik ben me daardoor gaan specialiseren in trainingen en opleidingen met een holistische benadering. Zo heb ik mij bekwaamd in meerdere disciplines zoals Familieopstellingen, Circel van Veranderingen, Mindfulness, Ayurveda en Rebalancing. Ik heb de nodige ervaring en richt mij op een body aanpak, een mind aanpak en of een gedrags aanpak die elkaar versterken en elkaar aanvullen om de nodige spanning in het lijf en geest los te laten. 

Ik ben als therapeut erg sceptisch wat betreft apparatuur omdat ik heilig geloof in de helende werking van aanraking en Mindfulness. Er was daarom geen betere weg dan NeurOptimal zelf te ervaren. Ik was al na 10 tot 15 NeurOptimal® sessies echt onder de indruk van wat het doet. Na vele jaren dagelijks te mediteren merk ik bijvoorbeeld dat ik na de gevolgde NeurOptimal® training nog langer, sneller en dieper bij mezelf kom. Het is Mindfulness maar dan de hele dag op je werk, prive en vooral in je brein. Beter kan het niet. 

Agenda BestBrain


Foto 6 Emilia Gransberg Klik om te vergroten

BestBrain
Emilia Gransberg


Professionals in de categorie Retraites

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!