Schrijfcoaching, workshops en op maat gemaakte rituelen.

Anastanza biedt schrijfcoaching in 1-op-1 trajecten. Daarnaast geef ik schrijfworkshops rond grote levensthema's en ben ik in te zetten als verhalenverteller en tekstschrijver, ook in je bedrijf of organisatie.

Narratieve coaching, schrijfcoaching en poëtisch portret
Geen mens laat zich op dezelfde manier lezen. Levensverhalen vertellen we allemaal anders. Daarom biedt Anastanza narratieve coaching in 1-op-1-sessies en trajecten op maat. Voice Dialogue (de stemmen in jou), reiki (de verhalen van je lijf) en schrijfcoaching vormen de basis. Ook schrijf ik een poëtische portret van de verhalen van je lijf na een reikibehandeling

Schrijfworkshops
Anastanza biedt schrijfworkshops rond grote levensthema’s: geboorte, liefde, ziekte, lijden en dood. We komen er allemaal vroeg of laat mee in aanraking en vaak blijken het gebeurtenissen of processen met transformatieve kracht. Ik geef schrijfworkshops in mijn praktijkruimte in Haarlem en bij zonnig weer in de tuin in Overveen. Het is daarnaast ook mogelijk om een op maat gemaakte workshop te boeken voor je vriendengroep, organisatie of bedrijf. Ik maak gebruik van mijn achtergrond als literatuurwetenschapper en geef parels uit de wereldliteratuur nieuwe glans. Ook Voice Dialogue en andere bewustzijnsoefeningen worden ingezet.

Verhalen van je bedrijf of organisatie
Anastanza speurt naar verhalen die aan de basis liggen en richting geven. Met oog voor de onderstroom, dat wat vaak niet benoemd maar wel gevoeld wordt. Je kan me inschakelen om samen op zoek te gaan naar het verhaal: als copywriter voor een nieuwe website of ander tekstueel uithangbord, maar ook als interne, strategische of zelfs visionaire spiegel.  Ik geef teamdagen in samenspraak vorm en bied ook workshops aan, waardoor collega’s na afloop met een frisse blik naar elkaar kijken en zich verbonden voelen met het grote verhaal.

Over Marie Meeusen

Ik ben Marie Meeusen (1981), een Belgische vrouw die in Gent literatuurwetenschap studeerde. Ik verhuisde om de eerste Nederlandse liefde naar Nederland en woon nu met mijn hopelijk laatste liefde, ons zoontje, zijn dochters en twee mooie katten in Overveen.

Na dertien jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, koos ik nieuwe wegen. Ik werd reiki master, studeerde Voice Dialogue en Transformatiepsychologie en werd zelfstandig ondernemer. De liefde voor verhalen is de vruchtbare bodem van waaruit ik werk. Ik heb altijd veel geschreven, op mijn blog Huiverinkt en in talloze tijdschriften. Ook ben ik niet bang voor podia of de spotlights, ik heb ervaring met presentatieklussen en het schrijven van op maat gemaakte rituelen.

Anastanza is de plek al mijn delen samen mogen komen en geen enkele stem het zwijgen wordt opgelegd.
Ik werk in mijn praktijk aan huis in Overveen, in een mooie ruimte bij Connected in Haarlem en werk ook op locatie. Ik bied 1-op-1 coaching, geef schrijfworkshops, schrijf en maak rituelen en performances op maat en ben in te huren als tekstschrijver,  verhalenverteller of presentator met Vlaamse tongval en pluim achter het oor. Ik organiseer workshops, evenementen en retraites die voorbij de werkdag reiken en nodig je uit om onbekende terreinen te verkennen.

Mijn poëtische praktijk Anastanza legt verhalen bloot, vangt beelden die spreken, luistert naar verschillende stemmen en brengt ze samen. Met de liefde voor verhalen als vruchtbare grond.


Professionals in de categorie Storytelling

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!