The Roots Space: 375 m2 te huur. Met alle voorzieningen en gratis parkeren. | Haarlem

The Roots Space is een ruimte van totaal 375m2 en geschikt voor het geven van seminars, trainingen, workshops, yoga, meditatie etc.

De ruimte met podium, heeft een natuurlijk lichtinval en is van alle gemakken voorzien. De Space is te vinden in het zogenaamde Onder de Toren complex in de Waardepolder, Haarlem. Met het huren van de ruimte mag je gebruik maken van de verschillende voorzieningen.

Aanwezig

 • 20 Yoga matten
 • 20 Yoga kussens
 • 20 wollen dekens
 • Geluidsinstallatie
 • Garderobe/kleedkamer
 • Lockers van 40m2.
 • Flip-over met papier en stiften
 • WIFI

Indeling

 • Aparte garderobe/kleedkamer.
 • De keuken is uit gerust met de basic benodigdheden en staat vol tot jullie beschikking.
 • De grote ruimte is onderverdeeld in verschillende "hoeken" waaronder een living en vergader/eetruimte met tafel voor 10-14 personen.

Catering
Er is in het gebouw zelf, de mogelijkheid tot o.a. vegan catering, Indonesisch eten of standaard broodjes. De keuken is standaard en het zelf bereiden van een basis lunch is mogelijk.

Bereikbaarheid
Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de A9 - N200. Treinstation Zwanenbrug 10min loop afstand. Gratis parkeergelegenheid voor 30 auto's

Prijzen
Verhuur voor de gehele dag is van 9.00 - 18.00, hiervoor hanteren wij een prijs van €380,- exclusief BTW. De verhuur kan per dagdeel of dag(en). Voor de dagdelen hanteren wij een prijs van €250,- exclusief BTW. Onder te verdelen in de tijden: 09.00-12.30 // 13.00-18.30 // 19.00-22.00. Mocht u het willen huren voor een langere periode neem dan contact met ons op.

Over The Roots Space | Haarlem

The Roots Space is onderdeel van The Roots Movement. De ruimte van 375m2 delen we graag. We hopen op een kruisbestuiving van intitiatieven. Onze missie is om wereldvrede te creëren. Door jezelf te genezen zijn we ervan overtuigd dat jij het collectief geneest.

The Roots Movement is een frisse kijk op de menselijke ervaring. We willen je verschillende benaderingen laten zien en je vertrouwd maken met de verschillende disciplines op het spectrum van transformatie//heling. Binnen Roots komen de wetenschappelijke en de spirituele wereld samen. 

Wij geloven dat iedereen zijn eigen spirituele structuur en overtuigingen heeft en daaraan trouw moet blijven als ze je dienen. Onze wens is dat we allemaal toegang zullen hebben tot onze eigen waarheid om zo vrijheid te bereiken. We zijn er sterk van overtuigd dat we alleen op aarde zijn om gelukkig te zijn, vreugde te verspreiden en vrij te zijn.

In lijn zijn met onze kernwaarden, zinvolle keuzes maken en energie kanaliseren naar ons levensdoel, zal je als mens doen groeien. In je kracht staan en vol zelfvertrouwen vanuit een zuivere plek de wereld in trekken... Dit maakt deel uit van het collective transformatie proces die wereldwijd gaande is. 

Je hebt het allemaal binnen handbereik en Roots is gebouwd om je daar te krijgen.

Agenda The Roots Space

september 2020

Yoga Nidra met Diana Aben

DI 22 sep 19.30 uurMeditatiecursus
Yoga Nidra met Diana Aben

In diepe ontspanning loslaten en helemaal zijn met wat is. Yoga Nidra is een bijzondere manier waarbij we door middel van een geleide meditatie terug gaan naar de basis.
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem
Adem Workshop met Costanza Di Priszo

ZA 26 sep 13.00 uurAdemtherapieworkshop
Adem Workshop met Costanza Di Priszo

Bewust ademhalen, is zo veel meer dan even diep in ademen. Samen met Costanza di Prisco nodigen wij je uit om dieper te duiken in dat wat er in jou systeem zit. Laag voor laag dieper in jezelf afdalen om los te laten, dat wat niet meer dient.
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem
Taste of Roots

ZO 27 sep 13.00 uurOpleiding en Trainingworkshop
Taste of Roots

De Taste of Roots is de manier om de mensen achter The Roots Movement te leren kennen en meer te weten te komen over The Roots Training.We nodigen je uit deel te nemen aan deze actieve dag vol dans, muziek en verbinding.
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem

oktober 2020

Roots Opstellingen met Veronika Nab

ZA 10 okt 12.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Roots Opstellingen met Veronika Nab

Je plaats. Je plek. Iedereen functioneert beter als je snapt waar je staat. Familieopstellingen, je hebt er vast wel eens voorbij zien komen. Nieuwsgierig of het iets voor jou is? 10 oktober vertelt Veronika je er graag alles over
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem
The Roots Training 3

WO 14 okt 9.30 uurOpleiding en Trainingtraining
The Roots Training 3

Deze training is ontwikkeld om je huidige wereldbeeld te resetten. Het doel is lagen, zogenaamde conditioneringen, die je hebt aangetrokken als een jas, los te maken van jezelf en opnieuw te bekijken. Zodat je zelf contact kunt maken met je kern.
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem

november 2020

The Roots Training 4

WO 18 nov 9.30 uurOpleiding en Trainingtraining
The Roots Training 4

Deze training is ontwikkeld om je huidige wereldbeeld te resetten. Het doel is lagen, zogenaamde conditioneringen, die je hebt aangetrokken als een jas, los te maken van jezelf en opnieuw te bekijken. Zodat je zelf contact kunt maken met je kern.
The Roots Movement
Hans HoedemanHaarlem

Foto 3 The Roots Space Foto 6 The Roots Space Foto 8 The Roots Space Foto 9 The Roots Space Foto 10 The Roots Space Foto 11 The Roots Space Foto 12 The Roots Space Foto 13 The Roots Space Foto 14 The Roots Space Foto 15 The Roots Space Foto 16 The Roots Space Foto 17 The Roots Space Klik om te vergroten

The Roots Space


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!