Individule wandelcoaching en Mindful Walk groepscursussen

Wil je weer actief in het leven staan? Wil je weten hoe je je leven kunt leven zoals jij dat wilt, zonder dat dit ten koste gaat van je gezondheid en er ruimte is voor ik-momenten? Ga dan samen met mij aan de wandel. Letterlijk stap voor stap in de natuur gaan we ontdekken wat je nodig hebt voor dit nieuwe avontuur!

  • Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en NLP is een doeltreffende manier om oude gewoontes te doorbreken, een heldere focus te krijgen op wat je nou eigenlijk wilt en wat goed voor je voelt.

De unieke Mindful Run-methode die ik als wandelcoach gebruik, zal voor een verschuiving zorgen in jouw vaste denkpatronen en gewoonten. Tijdens deze individuele coaching gaat alle aandacht naar jou. Of het nu om fysiek of emotioneel herstel gaat, om het focussen op nieuwe uitdagingen, door te bewegen in de buitenlucht pakken we beide kanten aan.

  • Jouw doel bespreken we tijdens de vrijblijvende intake, die voorafgaat aan het 5 wekelijkse traject, waarna 1 maand later een terugkomsessie ingepland zal worden. Dit doe ik bewust na 1 maand, zodat je datgene wat je hebt geleerd in de praktijk kan toepassen en we dit waar nodig nog kunnen “fine-tunen”.

De Mindful Walk 5-weekse cursus, welke in groepsverband gegeven wordt, is voor bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning, balans, plezier en beweging. Maar ook bij overspannenheid of burnout. Door te wandelen en dus letterlijk de (wellicht) eerste stap te zetten, leer je de techniek van een goede ademhaling en maak je kennis met Mindfulness, waar je in het dagelijks leven veel profijt van kan hebben. In groepsverband kan je meedoen, zonder dat je je verhaal hoeft te doen. Je komt in de groep tot jezelf. Wanneer je dit liever hebt is er de mogelijkheid om deze 5 weekse cursus 1op1 te doen.

  • Er is geen competitie of een snelheidsdoel in wandelen, je bent er voor jezelf en haalt uit de cursus wat voor jou werkt. Een leeg hoofd, meer energie en een betere focus en dat allemaal in de prachtige omgeving van Haarlem. 

Voor wie?
Voor als je kampt met Burnout, Bore-out, Uit balans op werk- en privévlak, Onrust.

Over Brigit van den Hondel

Mijn naam is Brigit van den Hondel, ik ben 46 jaar en ik werk sinds 2014 als wandelcoach.
Nadat ik als verpleegkundige iets anders wilde ben ik als arbeidsdeskundige gaan werken voor het UWV. Tevens ben ik voor verschillende arbodiensten en gemeenten gaan werken, waarbij ik zieke medewerkers begeleide richting herstel. Ik was tevens ook de schakel tussen de medewerker en de leidinggevende.

Na een aantal jaar bleef ik mijn oude werk als verpleegkundige, het directe zorgcontact missen en ben ik terug de zorg in gegaan. Uiteindelijk is het een mooie combi geworden, waarbij ik als verpleegkundige werkzaam ben en als MindfulWalk instructeur en wandelcoach.

Omdat ik zelf uit ervaring weet hoe lastig het kan zijn om in beweging te komen, letterlijk die eerste stap buiten te zetten, ik heb namelijk zelf een burn-out en een bore-out gehad, ben ik blij dat ik mijn ervaring heb kunnen ombuigen naar iets positiefs. Ik kan naast alle praktijkervaring ook vanuit mijn persoonlijke ervaring iets meegeven, zonder daarbij de deelnemer uit het oog te verliezen.

En dan is het mooi dat ik dol ben op wandelen en op onze mooie omgeving in Haarlem en omstreken! Elke keer kom ik wel weer iets nieuws tegen in de omgeving. En ik geniet ook elke keer weer van de groei die deelnemers mee maken tijdens de cursus of het wandelcoachtraject. Lekker in beweging blijven, letterlijk en figuurlijk! Al wandelend in balans, wat ben ik toch een boffert met dit werk!

Wandelcoach Brigit, Brigit van den Hondel
Brigit van den Hondel

Foto 1 Brigit van den Hondel Foto 2 Brigit van den Hondel Foto 3 Brigit van den Hondel Foto 5 Brigit van den Hondel Foto 6 Brigit van den Hondel Foto 7 Brigit van den Hondel Foto 8 Brigit van den Hondel Foto 9 Brigit van den Hondel Foto 10 Brigit van den Hondel Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!