Samen gaan we wandelend op zoek naar jouw innerlijke wijsheid die je op een diepe laag gaat helpen.

 Dirk van der Laan Life- en wandelcoach | Dirk van der Laan
 Heemstede

Zit je met een concrete kwestie waarbij je hulp nodig hebt? Een relatie waarbij je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt, stress op je werk of moeite om prioriteiten te stellen? Wil je iets veranderen in je leven, maar weet je niet hoe het te realiseren? Is er een vaag gevoel van onvrede en wil je helderheid? Laat je inspireren door de natuur en ga op zoek naar je innerlijke wijsheid die antwoord geeft op al je vragen.

Ieder mens heeft periodes waarin het leven ingewikkeld is. Dergelijke uitdagingen zijn mogelijkheden om te leren en te zien welke lessen je eruit kunt halen. “Falen is succes, als je ervan leert.” De essentie van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording is het proces van vergissingen en fouten waaruit we nieuwe stappen kunnen maken. Hierdoor komen we dichterbij wie we werkelijk willen zijn. 

  • Wandelend in de natuur help ik je te komen bij jouw intuïtie en te ontdekken wat die je over de kwesties te vertellen heeft. 
  • We komen in dialoog doordat de wandeling ons meer in ons lijf brengt.
  • Ik kijk met je mee, laat me inspireren door de natuur en reik je aan wat nodig is om de kwestie waarmee je zit stap voor stap op te lossen. 

Mijn wandel life coaching is in de buurt van Haarlem en Zandvoort.

Over Dirk van der Laan

Mijn naam is Dirk van der Laan, ik werkte jarenlang in het wetenschappelijk onderzoek. In 1993 kreeg ik een bijna-doodervaring die mijn wereld op zijn kop zette. 
Hierna richtte ik mij op spiritualiteit en muziek en schreef vele Nederlandstalige liedjes die ik op CD zette. Ook ontdekte ik mijn gave om te communiceren met de 'andere wereld' waarover ik een boek schreef (op weg naar een nieuw bewustzijn). Ook volgde ik een muziekopleiding en schreef vele Nederlandstalige liedjes die ik uitvoerde.

  • Ik ben erkend lifecoach, geef daarnaast mentale golfcoaching en organiseer muziekmeditaties. Het is mijn passie samen met mensen te ontdekken hoe zij door een meer ontspannen mindset meer geluk kunnen ervaren en zowel in hun leven als in het golfen hun doelen gemakkelijker bereiken en meer genieten.

In de ruim vijfentwintig jaar dat ik bezig ben met persoonlijke groei, mindfulness en (sport)psychologie heb ik gemerkt dat het loslaten van de wil om te bereiken, de sleutel is voor betere prestaties en meer vreugde.

‘We hebben allemaal onze eigen weg te gaan naar onze kern waarin we verbonden zijn met de wereld om ons heen. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is als een ander je bijstaat bij het verwezenlijken van je doelen. In ons leven is het de kunst manieren te vinden om bij onze innerlijke kracht te komen. Niets vind ik mooier dan met mensen samen te onderzoeken hoe zij dit in hun leven kunnen realiseren!'


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding