Yin en Healing Yoga in combinatie met energiewerk | Haarlem

Peace of Nature biedt de hooggevoelige vrouw een combinatie van lichaamsgerichte tools aan (yin yoga én energiewerk) om na een periode van onrust en hectiek (zoals een burnout) terug te keren bij jezelf.

Yin yoga biedt je “the full package” in een proces naar heelwording, draagt bij aan persoonlijke groei en werkt door op allerlei lagen; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en als je wilt ook spiritueel. Yin biedt je de gelegenheid om via het fysieke lichaam te leren over thema’s als overgave, acceptatie, kwetsbaarheid, grenzen (ontdekken) en onvoorwaardelijke (zelf)liefde.

Thema’s die ons als vrouw geheel eigen zijn, maar in de huidige, snelle en veeleisende maatschappij niet meer zo natuurlijk aanvoelen. Echter, eenmaal in de yogahoudingen is het alsof je je natuurlijk staat van zijn weer herinnert. 

Een Yin Yoga les geeft je de gelegenheid om op onderzoek uit te gaan, in veel gevallen weer echt te “leren voelen”. Om te ontdekken wat er gebeurt als je de spierspanning loslaat, omdat alleen dán die diepere lagen in het lichaam worden bereikt. Want dat is het doel bij Yin. We gaan voorbij aan de oppervlakte, op ontdekkingstocht naar die diepere lagen. 

Ook biedt Peace of Nature 1-op-1 Healing Yoga Sessions aan.
Deze sessies zijn bedoeld om een moment van stilte te creëren. Om écht te luisteren naar het lichaam, om onnodige bagage los te laten en  ruimte te creëren voor vernieuwing. Een combinatie van coaching, yin yoga én energiewerk. Twee uur durende sessies waarin we contact maken met de diepere lagen in het lichaam: de chakra’s, de meridianen, de organen. We gaan op zoek naar de disbalansen, de (fysieke, energetische en emotionele) blokkades en werken aan heling. 

Over Vanessa Julia | Haarlem

Mijn naam is Vanessa Julia. Yin Yoga docente en vitaliteitscoach. Ik geloof dat je een ander pas écht kunt helpen als je het raadsel van je eigen leven hebt ontfutseld. Als je weet wie je bent. Wie je écht diep van binnen bent. En vooral: als je jouw “anders-zijn” en levenslessen gaat zien als jouw gave om te delen met de wereld.

Een flinke burnout én de geboorte van mijn (hooggevoelige en temperamentvolle) dochter waren de aanzet tot een enorm transformatieproces. Met als gevolg: ik ontfutselde het raadsel van mijn leven. Vanuit het hart leven werd mijn missie. Maar wat dat precies betekende wist ik toen nog niet. Vanuit ultiem dieptepunt, waarin ik altijd AAN stond en de spanning, vermoeidheid van m’n gezicht af te lezen was, krabbelde ik omhoog en werd ik in een jaar tijd de meest krachtige versie van mezelf. Door de focus van buiten naar binnen te richten.

Ik verdiepte me nog veel meer in hooggevoeligheid, in transformatieprocessen, in intuïtief moederschap, in het energielichaam, in mindset, in healing en in yin yoga en creëerde een ander leven met mijn eigen lichaam als intuïtief kompas. Inmiddels weet ik als geen ander dat, als het leven je dwingt om een andere koers te varen, je houvast nodig hebt om de instabiliteit te trotseren. Concrete tools waaraan je je kan optrekken en steeds een stapje dichter komt bij waar je wilt zijn.

Mijn specialisaties zijn: hooggevoeligheid, vrouwenspiritualiteit en lichaamswerk.


Foto 1 Vanessa Julia Foto 2 Vanessa Julia Klik om te vergroten

Peace of Nature
Vanessa Julia


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!