Ontmoetingen rondom Een cursus in wonderen, meditatief zelfonderzoek, spiritualiteit en groei.

In de ontmoetingen van Herinner liefde staat het herinneren van onze liefdevolle natuur centraal. Spirituele bronnen kunnen daarbij helpen zoals een cursus in wonderen en meditatief zelfonderzoek.

Een cursus in wonderen is een boek dat ons kan helpen het vertrouwen in onszelf en onze medemensen te herstellen en te verdiepen. De cursus stelt dat liefde onze ware natuur is en dat we dit altijd kunnen ervaren tenzij we, bewust of onbewust, anders besluiten. De cursus geeft vele mogelijkheden om de hindernissen die we voor de ervaring van liefde plaatsen te vinden en op te ruimen. Zodoende kunnen we wonderen ervaren, oftewel: uitingen van liefde.

In meditatief zelfonderzoek stellen we onszelf vragen die tot doel hebben om onze aandacht terug te leiden naar onze Oorsprong, die liefde is. De meest directe vraag hierbij is: ‘Wie ben ik?’ In meditatief zelfonderzoek zijn we niet op zoek naar een nieuwe conceptuele definitie van onszelf, maar naar een directe ervaring daarvan. Op het moment dat ons denken stopt met het bedenken van het antwoord op deze vragen dient het ware ‘antwoord’ zich aan. Voorbij onze gebruikelijke focus op het veranderlijke kunnen we onszelf vinden als de ruimte waarin alles verschijnt, de onveranderlijke Oorsprong.

Zowel een cursus in wonderen als het meditatief zelfonderzoek leiden tot een ervaring die moeilijk in woorden is uit te drukken. Liefde, dankbaarheid, eenheid, innerlijke vrede en vrijheid komen dichtbij.

Over Edwin Reurings

Toen ik begin twintig was had ik een aantal spirituele ervaringen die een diepe indruk op mij hadden achtergelaten. Ze vormden de basis voor mijn verdere spirituele ontwikkeling. 

De reis voerde o.a. langs yoga, het Christendom, een indiase goeroe, Een cursus in wonderen, non-dualiteit en het meditatief zelfonderzoek. Tot op heden ervaar ik een cursus in Wonderen en het meditatief zelfonderzoek als twee directe wegen om thuis te komen in het hart.

Tot 2003 werkte ik in diverse rollen binnen de ICT, waaronder die van docent. Toen was het tijd om diepere drijfveren te volgen en het roer om te gooien in mijn werk. Ik volgde een jaaropleiding tot trainer en coach en startte met Groeiedag training. Ik gaf jaren workshops en trainingen rondom het thema communicatie. Vanaf 2017 werkte ik vier jaar vooral in opdracht van herstelgerichte organisaties. Ik begeleidde groepen rondom de thema’s groepsbegeleiding en zingeving. In deze periode volgde ik een opleiding non-duale coaching en therapie.

Dit jaar geef ik gehoor aan een jarenlange innerlijke roep om met anderen te delen wat mij ten diepste inspireert: een cursus in wonderen en het meditatief zelfonderzoek.

Herinner liefde
Edwin Reurings

Foto 1 Edwin Reurings Foto 2 Edwin Reurings Foto 3 Edwin Reurings Foto 4 Edwin Reurings Foto 5 Edwin Reurings Foto 6 Edwin Reurings Klik om te vergroten

Herinner liefde
Achterweg 10
2023VE Haarlem


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!