Verhalen vertellen | Haarlem

Verhalen vertellen

Sinds een paar jaar heb ik ontdekt hoe leuk het is om films te maken. De wereld is vol prachtige verhalen en ik wil deze graag in beeld brengen. Recent heb ik een project afgerond over de Molen de Adriaan in Haarlem. Deze is hieronder te zien.

Welke verhalen ik wil vertellen?

Voor bedrijven/instellingen/museums/sportclubs enz..

Ik vind het erg leuk om mooie (promo)filmpjes te maken om te laten zien wat u doet. In de zomer van 2019 heb ik een filmpje gemaakt voor de Hortus Boranicus in Amsterdam. Als u die wilt zien, ga dan even naar mijn website.

Biografieën maken

Ieder mens heeft een verhaal te vertellen. Dit geld in het bijzonder voor oudere mensen. Graag maak ik van je vader of moeder of oma of opa een mooi beeldverhaal over zijn of haar leven. Ik kan dit samenstellen van oud materiaal maar ik kan opa of oma ook gaan interviewen en laten vertellen over alle avonturen die hij of zij heeft meegemaakt. Superleuk voor de hele familie!

Maatschappelijk relevante verhalen

Vele die ik nog niet ga verklappen.... :-)

Over Ad de Veld | Haarlem

Mijn naam is Ad de Veld. Na een uit de hand gelopen cursus scenarioschrijven ben ik sinds 2 jaar bezig met het maken van films. Vooral het componeren en creëren van een verhaal met beeld en geluid vind ik super interessant. Mijn eerste wat grotere film heb ik recent afgerond. Het is een verhaal geworden over de Molen de Adriaan in Haarlem. De reden is die uit de hand gelopen cursus scenarioschrijven en het feit dat ik vlak naast die molen woon. Op het eerste gezicht is een molen niet een super spannend onderwerp, maar juist een dergelijk 'object' tot een boeiend en interessant verhaal maken, was een mooie uitdaging.

Heb jij een verhaal dat je graag wilt vertellen? Ik kom graag koffie drinken om te kijken wat voor moois we samen kunnen maken.


Foto 19 Ad de Veld Foto 23 Ad de Veld Klik om te vergroten

Ad de Veld Filmproducties
Ad de Veld


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!