Expressie Expert - Storytelling en presenteren – Spreken met hart en ziel

Leren spreken met plezier, kracht en authenticiteit en daarmee helemaal jezelf zijn. Spreek vanuit je hart.  Het vraagt lef, maar je krijgt er veel voor terug. Zo laat je zien wie je echt bent en wat jou beweegt: in het leven en in je ondernemerschap. 

Dan wordt het leuk. Je komt tot expressie!

De eerste stap is gezet. Kijken of je iets wil doen in de wereld van het spreken en presenteren. Of je nu in een groep aan de slag wil, 1 op 1, misschien eerst de video’s wil bekijken die de eerste inzichten en oefeningen geven over lichaamstaal en storytelling. Kijk waar jij nu “JA” tegen wil zeggen. En ga stappen zetten in plezierig en krachtig spreken op authentieke wijze.

Mijn training en coaching zijn bedoeld voor iedereen die zich vrijer wil voelen, krachtiger wil laten zien en horen. Door te leren om vrijer, krachtiger en authentiek je verhaal te vertellen. Laat zien wie echt je bent, wat jou beweegt in het leven en in je ondernemerschap. Een enthousiaste en oprechte houding komt wezenlijk binnen bij mensen. Ga je vrij voelen in jezelf presenteren met het vertellen van jouw verhaal.

Het is mooi om te zien wanneer mensen groeien en gaan inzien dat ze echt iets moois te vertellen hebben.

Mijn coaching is gericht op zichtbaarheid. Jezelf durven laten zien aan de buitenwereld. Voorbij de angst om je grootsheid te laten zien aan andere en daarmee je ruimte in te willen nemen.

Over Sanna Langereis

Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Haarlem. Als moeder combineer ik mijn eigen bedrijf als Expressie Expert met het runnen van een gezin. Het hebben van een gezin vraagt ook wel de nodige improvisatie en ik ben dan ook blij dat dit een van mijn expertise is.

Mijn achtergrond is theater en vanuit eigen voorstellingen maken, dramalessen geven in het onderwijs, het spelen van mensen hun persoonlijke ervaringen in combinatie met een enorme innerlijke transformatie die van start is gegaan in 2016, maakt waar ik nu sta en waaruit ik de waarde zie om mensen tot volle expressie te laten komen. Ik heb mijzelf eerst volledig moeten uiten op alles fronten en het heeft mijn kijk op expressie verder verdiept.

Al lange tijd ben ik als speler, trainer en organisator verbonden aan Terugspeeltheater Wordt Vervolgd. Een vorm van theater waarbij iemand uit het publiek een persoonlijk verhaal vertelt. De essentie van dit verhaal wordt vervolgens door de acteurs en muzikant in theater omgezet en daarmee teruggeven aan de verteller en het publiek.

Als expressietrainer en expressiecoach zet ik veel vaardigheden in die voortkomen uit de methode van terugspeeltheater: de kern van het verhaal horen en te zien én de vertaalslag maken naar theater oftewel het podium. 

Expressie Expert
Sanna Langereis

Foto 1 Sanna Langereis Foto 2 Sanna Langereis Foto 5 Sanna Langereis Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!