Voor 40+ vrouwen in een nieuwe levensfase

 TussenTijd | Bianca van Walbeek
 Haarlem

TussenTijd is tijd voor jezelf nemen om opnieuw je richting te bepalen in een nieuwe  levensfase. TussenTijd biedt inspiratie en een plek om steun te vinden. Samen met andere vrouwen wordt het altijd leuker en lichter!

Als je een moment voor jezelf neemt en jouw TussenTijd voelt: hoe is het voor jou in deze levensfase, wat ervaar jij bij jezelf? Misschien herken je als veertiger of vijftiger dat je langzaam in een volgende levensfase terecht komt. Je kinderen vliegen uit, je lijf verandert, je voelt je soms niet meer jezelf. Misschien kijk je opeens met andere ogen naar je werk, je relatie die er wel of juist niet is, vriendschappen. Het voelt soms alsof je wordt teruggeworpen op jezelf. Wie ben ik nu? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat wil ik heel graag leren of ervaren?

Kortom, een fase waarin veel verandert. En dat heeft ook impact op hoe je je mentaal voelt. Het kan verwarrend voelen, overweldigend en het gevoel dat je de regie kwijt bent. 

TussenTijd helpt je tijd voor jezelf te nemen, te voelen waar je nú staat.
Contact te maken met je verlangens en vanuit daar opnieuw je richting te bepalen. Dat samen doen met andere vrouwen in dezelfde levensfase, dat maakt het leuker, rijker en lichter! Daarom bieden we naast deze website met inspiratie ook workshops en coaching voor vrouwen en organisaties:TussenTijd.online. Verrijk jezelf op de thema's die bij jou op dat moment passen.

Over Bianca van Walbeek

Ik ben Bianca van Walbeek en woon in Haarlem met David en onze zoons van 19 en 16. Ik werk als organisatie adviseur, interimmanager, trainer en coach met mensen, teams en organisaties om vorm te geven aan verandering.

In deze fase van mijn leven ben ik op zoek naar inspirerende gelijkgestemden en ervaringsverhalen van vrouwen die herkenning hebben op de thema's die nu spelen. Kind uit huis, een andere invulling van het moederschap, vooruitkijken naar de volgende levensfase en wat wil ik dan nog? Hoe ga ik om met een veranderd lijf, me niet altijd mezelf voelen? Ouder wordende ouders die steeds meer zorg nodig hebben.

Ik herken die behoefte bij steeds meer andere vrouwen. Dat was het startsein van TussenTijd!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding