Holistic Life Coach: Relaxcoaching, Lichaamsgerichte coaching en wandelcoaching | Haarlem

Het doel van Life Coaching is om meer levensgeluk te ervaren op alle vlakken van het leven. Dit doet Nikolai Baas op een holistische manier. d.m.v. ademoefeningen, relaxcoaching,  lichaamsgerichte coaching, BDR en wandelcoaching.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, in deze waan van alledag vergeten mensen vaak zichzelf. Mensen leven niet het leven dat ze willen leven. Mensen willen een betere balans tussen werk en vrije tijd. Velen willen rustiger aan gaan doen, maar hoe? Veel mensen zien geen mogelijkheden om iets in hun leven positief te veranderen.

  • Om gelukkig te zijn, heb je een goede balans nodig. Een goede balans in je leven en in je persoonlijkheid. Een Life Coach helpt je met het vinden van deze balans. Een Life Coach helpt je om te ontdekken wat je echt wenst in je leven.

Daarnaast kan een Life Coach je helpen met problemen in je leven, problemen in je relatie of financiële problemen. Een Life Coach helpt je om je leven in eigen handen te nemen. Je ontwikkelt je talenten, herontdekt je levensdoel of een nieuwe passie of te helpen om je innerlijk welbevinden te herstellen. Dit kan soms door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden op te lossen, of juist door met een actieplan en een stok achter de deur jou op een nieuw spoor te brengen. Dit doe ik op een holistische manier.

Ik betrek bij je ontwikkeling, niet alleen de verandering van je overtuigingen en het doorbreken van patronen, maar ik kijk ook hoe je fysiek en emotioneel daarin mee kunt gaan, aan de hand van gesprekken, diverse technieken, wandelcoaching, ademhaling- en ontspanningstechnieken. 

Over Nikolai Baas | Haarlem

Mijn naam is Nikolai Baas en ik ben Life coach.

Wij zijn als mens snel geneigd om andere mensen te helpen. Dit uit zich vaak in het geven van adviezen aan onze gesprekspartner. In mijn werk als HR adviseur heb ik regelmatig, om wat voor reden dan ook, gesprekken met mensen. Tijdens het voeren van deze gesprekken was ik regelmatig aan het adviseren. Dit wilde ik veranderen, ik wilde graag mensen begeleiden in zijn of haar ontwikkelingspad.

Om deze reden ben ik begonnen met de opleiding Holistisch life coach, deze heb ik gevolgd aan de Academie voor Holistisch Coachen te Amersfoort.

Holistisch Coachen betekent dat de coach niet alleen kijkt naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag, maar daar ook de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en vraagstukken rondom zingeving bij betrekt.

Ik heb niet alleen geleerd hoe ik mensen kan coachen, maar ook bijvoorbeeld om samen met mijn cliënt ademhaling- of ontspanningsoefeningen te doen.


Foto 2 Nikolai Baas Foto 3 Nikolai Baas Klik om te vergroten

Insight and Movement
Nikolai Baas


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!