Helende Zang: Een verwarmende en troostende ervaring die je terug brengt bij jezelf

 Helende Zang | Melanie Greve
 Haarlem

Ben je toe aan een inzicht of een interne beweging? In een sessie Helende Zang zing ik voor jou, afgestemd op jouw wezen, improviserend en zonder woorden. Mijn stem raakt je diep van binnen en zet in beweging wat rijp is om door te stromen.

Helend Zingen is iets wat ik gaandeweg heb ontdekt. Opgeleid en werkend als klassieke zangeres vond ik een manier van zingen waarbij ik volledig intuïtief te werk ga en vanuit de zachtheid van mijn hart en de verbinding met het grote geheel, voor je improviseer. Door te luisteren naar Helende Zang kun je op een ontspannen manier inzichten krijgen en genieten

In een sessie, waarbij ik mezelf begeleid op de ukelele, maken we werkelijk contact. Muziek komt direct binnen, dus door de trillingen van mijn stem kan je direct ervaren, zonder dat er op verstandelijk niveau veel gepraat wordt. We krijgen inzichten over waar het nu om draait in jouw leven, over wat je volgende stap is naar heelwording, of je geniet gewoon puur van de inspiratie. De uitwerking is iedere keer weer verrassend, helend, liefdevol en ontroerend. Vaak wordt het als een diepe troost en een gevoel van thuis komen ervaren. 

Op mijn website kan je wat voorbeelden beluisteren. En voor diegenen die dat leuk vinden en het zingen missen: je mag meezingen!

Reacties:

  • Je lied maakt het zijn vanuit mijn hart weer sterker
  • Ontroerend. Ik kan mezelf nogal verliezen in het zorgen voor anderen. Door jouw lied voel ik dat ik er echt mag zijn.
  • Ik denk dat ik voor het eerst na het overlijden van mijn moeder echt even helemaal ontspannen was. 
  • Dit is een diep thuis komen, een samen vallen met mezelf. 

Over Melanie Greve

Na de opleiding “klassieke zang” op het conservatorium in Amsterdam heb ik altijd gewerkt als klassieke zangeres. Sinds 2005 heb ik een vaste baan in het koor van de Nationale Opera.

Toch bleef ik altijd zoeken naar “meer”. Ik heb cursussen gedaan op het gebied van stembevrijding, mantra zingen en improvisatie. Ik ben Ukelele gaan spelen, ook vanwege mijn diepe affiniteit met Hawaii en de dolfijnen die daar leven. Uiteindelijk is alles samen gekomen in het “Helend Zingen” en begreep ik waar ik naar op zoek was.

Dit te ontdekken was enorm vervullend voor mij. Ik ben dankbaar dat ik mensen waarvoor ik zing steeds weer mag zien in hun stralende werkelijkheid.

"Een Cursus in Wonderen” heeft al 25 jaar een speciale plek in mijn hart en mocht je daar mee bezig zijn, of daarin geinteresseerd zijn, dan wissel ik daar graag met je over uit en kunnen we dat betrekken in de sessie. Het zingen kan je een gevoelsingang geven op de inhoud van de cursus.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding