Begeleiding bij verlies, stress, ongewenste kinderloosheid, scheiding en rouw

 Sentire counseling | Katja Bolt
 Haarlem

Als je te maken krijgt met een scheiding, een ernstige ziekte, een onvervulde kinderwens, (ernstige) stress klachten, een miskraam of een andere grote of kleine verlieservaring dan wordt de grond onder je bestaan weggeveegd. Niet alleen het verlies, je gezondheid, of die ene grote wens maar ook je hele toekomst staat op losse schroeven.

Als psychosociaal therapeut help ik je om je gevoelens de ruimte te geven waardoor je kunt omgaan met je verdriet, de onzekerheden en de angst waar je mee te maken hebt. Ik help je om met het verlies en de teleurstellingen om te gaan en help je de kluwen aan gedachten in je hoofd te ontwarren. Ik geef je handvatten en oefeningen mee die bij je passen en waar je concreet mee aan de slag kan.

  • Samen zorgen we ervoor dat de ziekte, de scheiding, de (nog) onvervulde kinderwens of jouw verlies- en rouwproces de aandacht krijgt die het verdiend. Hiervoor creëer ik voor jou een veilige omgeving waarin alles er mag zijn. 

De meeste begeleidingstrajecten kunnen in 6 tot 10 sessies worden afgerond. Een sessie van 60 tot 75 minuten kost 85 euro per keer (vrijgesteld van BTW). Ik heb een licentie van de NFG en ik ben lid van de koepelorganisatie NAP. Omdat ik een AGB code heb kun je , indien je een aanvullende verzekering hebt, voor vergoeding van de sessies in aanmerking komen. Zie mijn website voor meer informatie over de mogelijkheid tot vergoeding.

Over Katja Bolt

Ik ben Katja Bolt, counselor en psychosociaal therapeut, getrouwd en moeder van 3 kinderen. 

Cliënten die ik mag begeleiden in hun proces omschrijven mij als empathisch, warm, betrokken, luisterend, resultaatgericht en zijn van mening dat ik hen maatwerk aanreik in de sessies. Ik heb van nature een rustige persoonlijkheid en ik kan me goed op de achtergrond plaatsen, waardoor we ons in de sessies geheel kunnen richten op wat jij nodig hebt. 

  • Heb jij een groot verlies ervaren waar je hulp bij kunt gebruiken?
  • Ben je in rouw en word je geregeld overspoeld door verdriet?
  • Heb jij een kinderwens maar is dit niet vanzelfsprekend?
  • Heb jij een miskraam meegemaakt, en voel je je hierdoor verdrietig en leeg?
  • Lig je in scheiding en heb je begeleiding nodig bij het maken van de juiste keuzes?
  • Ben je ernstig ziek, en heb je het gevoel de regie kwijt te zijn over je leven?

Neem dan contact op, ik help je graag! De eerste sessie (intake) is gratis en geheel vrijblijvend.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding