Kledingadvies op maat | Santpoort Noord

Wil jij je eigen kledingstijl van binnenuit ontdekken en creëren?
Droom je van een garderobe die een verzameling is van al je lievelingsstukken die precies bij je levensstijl en bij jouw persoonlijkheid passen? Zou jij ook in de spiegel willen kijken en gewoon blij met jezelf willen zijn? Blij met je lijf en je vrouwelijke rondingen?

Hoe werk ik?  We starten altijd met een uitvoerig gesprek waarin ik je echt wil leren kennen. En we maken samen een programma op maat. Dit kan inhouden dat we een kleuranalyse doen, en je garderobe uitsorteren of dat we gaan winkelen. Het is ook mogelijk we een sessie Quantum Emotional Clearing doen om eventuele oude overtuigingen los te laten en een beter zelfbeeld te creëren. Iedereen heeft andere wensen en een andere uitgangssituatie en daar pas ik mijn programma op aan.

Mijn advies bij Soulstyling is geschikt voor alle vrouwen die zichzelf willen (leren) waarderen. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Vrouwen die openstaan voor een nieuwe kijk op zichzelf en er aan toe zijn om zichzelf anders te zien. Die hun huidige comfortzone stukje bij beetje willen loslaten en zich echt mooi willen voelen, zoals ze zijn.

‘Door de verrassende combinaties en kleuren voel ik meer zelfvertrouwen. Ik geniet van de complimenten die ik over mijn nieuwe kleding krijg, maar heb niet het gevoel overdressed te zijn (dat had ik voorheen wel(eens)). Ook en vooral de complimenten die ik van mijn partner krijg vind ik geweldig.’ Tessa T.

Over Karin Frenay | Santpoort Noord

Er zijn twee rode draden in mijn leven die steeds terugkomen: mijn liefde voor stoffen, mode en kleding aan de ene kant en bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aan de andere kant. Deze twee liefdes combineer ik in mijn onderneming Soulstyling.

Ik ben steeds op zoek geweest naar wie ik zelf echt ben, zonder me daarbij te laten beïnvloeden door de mening van anderen. En wie ik zelf ben wil ik graag uitdragen in mijn kleding.

Vroeger hield ik al van stoffen en van mode. Ik kon daar echt veel geld aan uitgeven! Ik kocht graag kleding maar ik was er niet altijd heel blij mee. Dat kwam omdat ik er thuis achter kwam dat het kledingstuk in kwestie toch niet helemaal bij me paste, dat het niet weergaf wie ik echt was. Ik liet me namelijk vaak beïnvloeden door wat anderen vonden: mijn vriendinnen, collega’s en ook wel de modebladen. Maar ik kwam er steeds meer achter dat het helemaal niet ging om wat anderen vinden. Het gaat erom dat ik aan de buitenwereld via mijn kleding wil laten zien wie ik echt ben en hoe ik mijn bijdrage wil leveren. Dat mijn kleding een vertaling is van wie ik van binnen ben.

Maar wie was ik dan eigenlijk? Een zoektocht begon. Ik ging me met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bezighouden. Het was en is een geweldige reis in de afgelopen 15 jaar, waarbij ik veel leerde over mezelf.  Nu kan ik zeggen dat ik me goed voel over wie ik ben, dat ik me rustig voel, betere beslissingen kan nemen. Dat ik wie ik ben kan uitdragen naar buiten.

Dat gun ik ook aan alle andere vrouwen!


Foto 1 Karin Frenay Foto 3 Karin Frenay Klik om te vergroten

Soulstyling - Natuurlijk jezelf zijn
Karin Frenay


Professionals in de categorie Kleding

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem