Botanical Skins, jouw natuurlijke schoonheidsspecialist

Mijn doel is om iedereen informatie te geven over biologische cosmetica en een natuurlijke stralende huid te geven van binnen en buiten! 

Ik verbeter de huid doormiddel van drie gezichtsbehandelingen. De Skin Improvement Treatment, Balancing Treatment en Anti-Age Treatment. 

  • Skin Improvement Treatment; deze behandeling is voor een gevoelige huid zoals acne, psoriasis en eczeem. Doormiddel van gezonde natuurzuivere oliën op basis van Lavendel, Calendula-Manderijn, Calendula-Rijstkiem en Dode zee modder te gebruiken krijgt de huid een echte boost. Dit is inclusief een voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage. 
  • Balancing Treatment; deze behandeling is bedoeld om de huid ontspanning te geven. Doormiddel van natuurzuivere oliën op basis van Lavendel, Calendula-Manderijn, Roos, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania te gebruiken krijgt de huid een echte glow. Dit is inclusief voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage.
  • Anti-Age Treatement; Deze behandeling is bedoeld om een rijpere huid verjonging te geven. Doormiddel van natuurzuivere oliën op basis van Roos en Organic Argania te gebruiken krijgt de huid een echte facelift. Dit is inclusief een voetenbad, het verwijderen van oneffenheden en een gezicht/hals/decolleté massage. 
  • Alle behandelingen duren 1,5 uur

De producten waar ik nu mee werk zijn 100% natuurlijk en biologisch. De productie van Botanical Beauty producten vindt plaats in Nederland en op ambachtelijke wijze. Gewoon, zoals het hoort. Zonder vervuilende productiemethoden, met de hand, vers op maat en met oog op een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Over Robyn ter Hennepe

Ik ben Robyn en ben schoonheidsspecialiste.

Ik ben/was altijd bezig met mijn huid. Hoe houd ik de huid jong en gezond, wat zijn de nieuwste trends. Mijn huid werd onrustig nadat ik een periode niet goed in mijn vel zat. Doordat mijn huid niet meer de oude was probeerde ik van alles uit qua gezichtsverzorging. Helaas hielpen de drogisterij producten niet meer. Ik ben aan de slag gegaan met mijn voeding en ook met mijn mentale gezondheid.

Al snel merkte ik dat ik mij beter begon te voelen en dat mijn huid ook langzaam de oude werd. Ik ben bewuster omgegaan tot het nemen van de juiste voedingsmiddelen, dit zou dan toch ook werken met huidproducten? Al snel kwam ik erachter hoeveel chemicaliën er in huidproducten zitten waardoor je mentale en huid gesteldheid achteruit kan gaan. Hier schrok ik zo van dat ik mij ging verdiepen in de cosmeticabranche. Ik schoolde ik mij om tot schoonheidsspecialist en begon ik mijn zoektocht naar 100% natuurlijke en biologische gezichtsverzorging.

De producten waar ik nu mee werk bij Botanical Skins zijn 100% natuurlijk en biologisch.

Botanical Skins
Robyn ter Hennepe

Foto 1 Robyn ter Hennepe Foto 2 Robyn ter Hennepe Foto 3 Robyn ter Hennepe Klik om te vergroten

Botanical Skins
Grote Houtstraat 14
2011 SN Haarlem


Professionals in de categorie Wellness

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!