Kristallen en (edel)stenen: Workshops- Verkoop - Advies | Haarlem

Via mijn bedrijf Kristalhelder wil ik je graag kennis laten maken met de vele mooie eigenschappen van kristallen en (edel)stenen. Kristallen kunnen je leven daadwerkelijk veel lichter en leuker maken! Ik geef regelmatig workshops waarin je kunt leren welke stenen voor jou goed kunnen werken, welke stenen ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld beter bij jezelf kunt blijven of ervoor zorgen dat je rust in je hoofd ervaart.

Soms denken mensen dat het een kwestie van ‘erin geloven’ is, maar de werking van kristallen en (edel)stenen is goed verklaarbaar en gelukkig geen kwestie van ‘geloof’. In de workshops besteden we daarom altijd een deel van de tijd aan het uitleggen (ratio) van de werking van stenen én een deel aan het ervaren (gevoel) van verschillende stenen. Zo leer je ook direct hoe je je verstand en gevoel beter kunt laten samenwerken.

Naast de workshops kun je ook bij mij terecht voor het uitkiezen van een geschikte steen voor jezelf. Hiervoor kun je een afspraak maken. Ik help je dan op basis van mijn kennis en ervaring en helder waarnemend vermogen de meest geschikte steen uit te kiezen voor hetgeen je wilt realiseren.

Daarnaast kun je bij mij stenen vinden die je helpen om een prettige sfeer in je huis te creëren.  

Ben je benieuwd wanneer je een workshop kunt volgen of wil je graag op de hoogte blijven van leuke tips over kristallen en (edel)stenen? Dan kun je ook terecht op m'n facebookpagina of website.

Over Else van Aken | Haarlem

Mijn naam is Else (Ilse) van Aken. Als klein kind was ik al nieuwsgierig naar allerlei verschillende onderwerpen. Dat zette zich voort tijdens mijn studie toen ik in het Hoger onderwijs koos voor een brede commerciële opleiding. Een baan op de marketing afdeling van een TV zender zorgde ervoor dat ik gefascineerd raakte door het media- en communicatievak. In ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest aan verschillende kanten van het communicatievak; aan bureauzijde, aan de kant van de media en bij adverteerders.

In 2009 gebeurde er iets bijzonders. Ik kwam in aanraking met de werking van kristallen. Ik was zelf al een tijdlang erg moe van werk en na het bekijken van een mooi kristal viel het me op dat ik me opeens veel beter voelde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Ik volgde een opleiding tot edelsteentherapeut en diverse aanvullende energetische opleidingen en kwam erachter dat (edel)stenen en kristallen een prachtige helende werking hebben. Ik besloot mijn leven anders in te gaan richten en me bezig te gaan houden met het werken met kristallen en mensen. Hier wilde ik graag meer bekendheid aan geven; wat jammer dat we dit nog niet op school leren!

Het voelt elke keer als een klein wonder als ik merk dat mensen weer opknappen nadat ze zijn geholpen met de juiste steen op het juiste moment. Ook zie ik dat kinderen vaak snel reageren op stenen. Voel je van harte welkom in mijn praktijk of op één van de cursuslokaties.


Foto 2 Else van Aken Foto 4 Else van Aken Foto 5 Else van Aken Foto 6 Else van Aken Klik om te vergroten

Kristalhelder.org
Else van Aken


Professionals in de categorie Kristallen en (Edel)stenen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem