Simone Loos Coaching en Training - met Hart en Ziel voor Leven en Werk | Aalsmeer

Ieder van ons heeft eigen kwaliteiten en karakteristieken, maar ook een eigen verhaal en ervaringen. Het is mijn passie om samen te ontdekken wat je belemmert en er voor jou nodig is opdat je weer in je kracht en vertrouwen kunt zijn. Dit kan zowel over vragen in je privéleven als in je werk gaan.

In elk mens is ook een deel, dat wij ons niet bewust zijn, maar dat wel ongemerkt aanwezig is in ons handelen en onze reacties. Inzicht in dit deel van onze persoonlijkheid geeft ons nieuwe inzichten en mogelijkheden.Ik werk ervaringsgericht. Dit betekent kort gezegd: eerder doen dan praten. Zowel op een naar binnen gerichte manier met visualisatie, als op een actieve en dynamische manier word je op een betrokken en persoonlijke manier uitgenodigd je binnenwereld te verkennen en te onderzoeken.

Deze aanpak geeft de mogelijkheid dichtbij je eigen inzichten te komen, oude patronen, die je blokkeren los te laten en ruimte te maken voor nieuw. Je gaat vormgeven aan wat je werkelijk wilt. Vervolgens onderzoeken we hoe dit praktisch in je dagelijks leven vorm kan krijgen en hoe je daarbij bij jezelf en in je hart kunt blijven. In de ervaringsgerichte aanpak vinden d.m.v. beeld, visualisatie, expressie en stem toegang tot onze kern en opent zich ook de weg naar bezieling en hart.

Je kunt bij mij terecht voor life-coaching, holistisch energetische therapie, hervinden van je energiebalans, levens-(loop)baan-trajecten, mindfulness, workshops over thema's m.b.t. persoonlijke groei, thema-reading en healing.

Over Simone Loos | Aalsmeer

Sinds 2007, na het afronden in dit jaar van de opleiding tot readerCoach bij het Essence College te Bodegraven werk ik vanuit mijn eigen praktijk als coach en trainer.

  • In 2012 volgde ik de opleiding Medische Basiskennis en Psychopathologie en heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging BHET.
  • In de periode van 1998 tot 20volgde ik beroepsopleidingen tot healer en reader en de specialisaties geboorte, leven & dood & thema-reading bij het Centrum voor Leven en Intuitie te Utrecht.
  • Sinds 2012 ben gecerticificeerd als Mindfulnesstrainer.
  • Het CRKBO heeft mij erkend en geregistreerd als trainer/docent kort beroepsonderwijs.
  • Regelmatig volg ik cursussen over de energie van de oorspronkelijke menselijke stem aan het Roy Hart Theater in Frankrijk en cursussen m.b.t. thema's als het Innerlijke Clown & Zelfontplooiing, met als doel de energie van positieve, speelse en creatieve werkvormente te kunnen inzetten voor het persoonlijke ontwikkelingsproces.
  • Sinds 2008 werk ik met Maurice Willems aan de integratie van het intuitieve energiewerk en het stem- & expressiewerk met het gedachtegoed van de Creatiespiraal (de natuurlijke weg van wens tot werkelijkheid) en De Ontknooping van Marinus Knoope. Dit heeft inmiddels geleidt tot de ontwikkeling van de methodiek Roots & Wings.

Loopbaanbegeleiding
Vanaf 2007 t/m dec. 2011 was ik nauw betrokken bij de begeleiding van netwerkgroepen van het UWV voor hoger opgeleide werkzoekenden. Vanuit ervaringen met deze groepen en op basis van het Levensloopbaan-programma van Eva de Waardt, de Creatiespiraal (de weg van wens naar werkelijkheid) van M. Knoope en de Creatieve Aanpak van R.N. Bollens ontwikkelde ik een programma voor loopbaan-begeleiding, waarin het accent ligt op het helder krijgen van je eigen wens en doel en je oorspronkelijke en natuurlijke kwaliteiten welke effectief in de een nieuwe of andere loopbaan ingezet kunnen worden.


Foto 1 Simone Loos Foto 2 Simone Loos Klik om te vergroten

Simone Loos coaching & training - met Hart & Ziel voor Leven & Werk
Simone Loos


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!