Choose to shine: talent coaching voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkelingen in Santpoort | Santpoort

HPM Talent Coaching is er voor iedereen die op zoek is naar inzicht en ontwikkeling. Of je nu oud of jong bent, man, vrouw of bedrijf - met welke vraag of uitdaging je ook zit, ik help je een antwoord, jouw drijfveer en motivatie te vinden.

Op de manier die bij jou past. Met aandacht en passie en altijd hoogst persoonlijk. Het is namelijk mijn overtuiging dat door talentcoaching en een oprecht positieve aandacht, jouw ideeën en gedachten op hun plaats vallen en er beweging komt. Choose to shine is dan een logisch gevolg.

Choose to shine! is een korte module op basis van ACT. Concreet betekent dit dat ik in een traject op zoek ga naar jouw hoogst persoonlijke drijfveer waar vanuit je kunt schitteren. Het gaat om jouw rode draad in je leven. Het staat voor jouw persoonlijke waarden, jouw Why en het is waar jij 's ochtends je bed voor uit komt. Ben je nieuwsgierig naar jouw hoogst persoonlijke drijfveer en wil je die woorden gaan geven in een traject? Je bent online van harte welkom en als het kan ook in Santpoort Noord!

  • Life coaching voor persoonlijke groei en verbinding met je jezelf
  • Loopbaancoaching voor groei in je functie door bewustwording van je keuzes en mogelijkheden, zodat je je in kan zetten als preventie voor uitval
  • Teamcoaching voor groei & ontwikkeling van gedrag en inzichten, gericht op samenwerking

Over Miriam van der Zee | Santpoort

HPM dat is mijn bedrijf en dat ben ik. HPM staat voor Hoogst Persoonlijk Miriam. 

Mijn naam is Miriam van der Zee, geboren in april 1969 en geniet van het leven als moeder van een dochter van 9, als levenspartner van mijn lief en als familiemens. Vanuit de horeca, het horecaonderwijs, organisatieadvies en een coachopleiding ben ik in 2004 als loopbaancoach en jobcoach begonnen. In de periode van 2005 tot 2015 heb ik veel als trainer gewerkt voor projecten met aandacht voor communicatie en gedrag uit onmacht in plaats van onwil.

Inmiddels werk ik het liefst als talentcoach voor persoonlijke ontwikkeling. Het coachen vanuit mijn eigen HPM drijfveer is de rode draad in mijn carrière. Dat is wat mij het meest raakt en verbindt met mijn waarden. Ik werk voor eigen opdrachtgevers en als freelancer met 2 landelijk opererende bureaus. Voor Bureau Streefkerk werk ik als loopbaancoach en voor BeauAvis werk ik als consultant coach in bedrijfsmaatschappelijke trajecten. In alle trajecten ben ik altijd intuïtief en pragmatisch, eerlijk en relativerend, oprecht en authentiek.

Het ontdekken van wat jou drijft wat je doet en waar jij blij van wordt is mijn uitgangspunt. Het benoemen van jouw waarden is hierbij de rode draad. Ik maak hierbij gebruik van de inzichten van ACT. ACT leert je een zachtaardige houding aan te nemen ten aanzien van alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken. Oftewel, Choose to shine!


Foto 1 Miriam van der Zee Foto 2 Miriam van der Zee Foto 4 Miriam van der Zee Foto 7 Miriam van der Zee Foto 9 Miriam van der Zee Foto 11 Miriam van der Zee Foto 14 Miriam van der Zee Klik om te vergroten

HPM Talent Coaching
Miriam van der Zee


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!