Leefstijl Coaching | Yoga- & Meditatie

 Duende | Eileen Huits
 Haarlem

Bij DUENDE ligt de focus op de bewustwording van het lichaam. Ik bied zowel coaching als yoga- en meditatielessen aan. Voor meer vrijheid in denken, doen en voelen.

Coaching
Wil je meer in verbinding staan met jezelf en je lichaam? Beter voelen wat je nodig hebt en de juiste keuzes maken? In het coaching traject onderzoeken we op veilige en speelse wijze wat onder de oppervlakte leeft en gaan we oplossingsgericht aan de slag met jouw coachdoel. Hierbij werk ik vanuit het NLP-gedachtegoed, systemisch werk, provocatief coachen, hypnose en timeline therapy. Coaching met liefdevolle aandacht, uitdaging en een vleugje humor!

Ieder mens is mooi anders en heeft dus iets anders nodig. Jij en jouw behandeldoel staan hierbij altijd centraal.

Kies je eigen vorm:

  • Coaching op locatie
  • Wandelcoaching (bijvoorbeeld in de duinen)
  • Online coaching ​​

Yoga- en meditatieles
Ik nodig je uit de stilte in jezelf op te zoeken door middel van yin / hatha yoga- en meditatielessen. Daarbij leer je luisteren naar wat je lichaam je vertelt in het hier en nu. Het is een manier om uit je hoofd en in je lichaam te komen. Dichterbij jezelf in een dynamische omgeving. In Haarlem geef ik de volgende lessen Studio44:

  • Wake Up Yoga              Maandag      7.15 -   8.15 uur  
  • Healing Yin Yoga          Woensdag  20.15 - 21.15 uur  
  • Flow & Restore Yoga   Vrijdag        10.30 - 11.45 uur    

Over Eileen Huits

Ik ben Eileen Huits. Vanaf jongs af aan ben ik mij gaan ontwikkelen op het gebied van lichaamsbewustzijn en persoonlijke groei. Ik voelde hoeveel het kon betekenen om hoofd, hart en lichaam in verbinding te krijgen, hoe ik hierdoor steeds meer mezelf ben en vanuit daar in beweging kom.

In mijn coachingpraktijk begeleid ik met name vrouwen tussen de 25-35 jaar die bewuster willen leven en hun eigen pad willen volgen. Duende staat voor een verhoogde staat van passie, expressie en authenticiteit. Ik geloof dat als je kan zijn wie je bent en kan doen wat je écht leuk vindt, dat je deze kwaliteiten steeds meer belichaamt. 

Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met mindfulness en yoga. Bijzonder hoe de rol als observeerder mij een andere kijk op het leven gaf. In 2017 ben ik naar Nepal afgereisd voor drie maanden. Hier heb ik een diepe reis naar binnen mogen maken door mijn wandeling in de Himalayas en het volgen van een yoga teacher training. In 2019 heb ik de NLP practitioner afgerond, een opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. De energie die het mij gaf, zorgde ervoor dat ik datzelfde jaar nog de NLP Master Practitioner ben gaan volgen. 

In 2020-2021 startte ik met de post-HBO IANLP Coach opleiding (NOBCO erkend) zodat ik ook anderen kon gaan begeleiden in hun ontwikkel- en groeiproces. In 2020 ben ik mijn coachingpraktijk gestart. 

Mijn coachstijl zou ik omschrijven als integer, speels, uitdagend en liefdevol. Ontwikkeling vind ik belangrijk. Zo blijf ik ook mijzelf ontplooien door training, intervisie, boeken, webinars en workshops.

Naast coachen besteed ik tijd aan moderne dans, piano spelen, vrienden en familie, muziek en ben ik vaak in de duinen of op het strand.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding