Loge Vita Vera (onderdeel van de Orde van Weefsters) | Velsen-zuid

Om te worden wie je bent.

Weefsters zijn vrouwen die bewust in het leven staan. Zij willen meer diepgang aan hun leven geven en elkaar daarin stimuleren en ondersteunen. Loge Vita Vera is een vrouwencirkel die werkt met rituelen en inwijding. Het werken met symbolen, zoals je bijvoorbeeld van ruwe wol een draad kunt spinnen, is een hulpmiddel om zelf te leren denken en beschouwen om te kunnen groeien. Om op eigen kracht je leven in te richten vanuit de mens die je in wezen bent.Vanuit de inwijding, die een ieder anders beleeft en interpreteert is het leerzaam om ervaringen en meningen uit te wisselen. Dat verdiept en verrijkt, stemt tot nadenken en stimuleert ontwikkeling. De loge is niet dogmatisch en staat open voor vrouwen van verschillende achtergronden. Een ieder wordt uitgenodigd haar eigen wijsheid te vinden, op dat moment in haar eigen leven. Wie wil groeien zoekt daarvoor methodes, wegen en medereizigers. Dat maakt het met elkaar weven wonderlijk boeiend.

De Orde van Weefsters is een landelijke vereniging van vrouwen, zij komen in loges bij elkaar onder andere in Velsen-Zuid.

De Orde staat open voor alle vrouwen die zich willen ontplooien en zich, samen met andere vrouwen, willen verdiepen in de zin van het leven. Lid wordt men door middel van inwijding.

Over Loge Vita Vera | Velsen-zuid

Als het leven een weefsel zou zijn, dan weefden wij elk een draad daarin, met elk onze eigen kleur en eigenschappen, verantwoordelijk voor onze bijdrage aan het geheel. Daarom werken wij aan onszelf en streven ernaar een heel mens te worden. Wie zoekt naar persoonlijke groei en diepgang, zal beseffen dat dit een voortdurend proces is. Dit proces is altijd persoonlijk en ieder mens dient daarin vrij haar eigen weg te zoeken. Weefsters vinden in de werkwijze van de Orde handvatten en steun in dat proces. Zonder recept of voorschrift, zonder dogma, omdat wij mensen allemaal uniek zijn.

De loge is de plaats waar zelfstandig zoekende vrouwen elkaar ontmoeten, van gedachte wisselen en van elkaar kunnen leren. Met elkaar zoeken we naar verdieping. We hebben soms heel verschillende visies en meningen. Dat zien wij niet als lastig, maar juist als verrijkend. De ervaringen die we opdoen bij onze rituelen zijn de basis van waaruit we elkaar toch kunnen verstaan.

Op woensdag 14 november om 19.30 is er een open avond met het thema: "inspiratie". U kunt dan zelf beleven welke inspiratie vrouwen uit het lidmaatschap van de loge halen. Aanmelden via het mailadres.

De Orde van Weefsters is een landelijke vereniging voor vrouwen die bij elkaar komen in loges, o.a. in Velsen-Zuid. Hier komen vrouwen uit de hele regio Kennemerland bij elkaar.


Foto 2 Loge Vita Vera Klik om te vergroten

Loge Vita Vera


Professionals in de categorie Vrouwenspiritualiteit

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem