Gevoelig Zijn; Begeleiding bij hooggevoeligheid (HSP) | Haarlem

Wij zijn Jim en Heleen. Wij zijn de drijfveer achter Gevoelig Zijn. Met veel liefde en plezier delen wij onze kennis, ervaring en expertise met betrekking tot gevoelig zijn. Dit doen wij in de vorm van workshops, podcasts, en blogs.

Gevoelig Zijn komt voort uit onze eigen zoektocht in omgang met onze hooggevoeligheid, de vroegere behoefte aan handvatten, ontmoetingen met gelijkgestemden en de juiste begeleiding. Wij zijn enorm gegroeid door onze eigen weg en het volgen van trainingen en opleidingen. Dat heeft gezorgd voor veel kennis en expertise, dat we vol passie met jou delen.

  • Vind bij Gevoelig Zijn herkenning, voeding en laat je inspireren. Stel je vragen en kom samen met gelijkgestemde naar onze workshops. Vind je weg in de wondere wereld van gevoelig zijn! Je bent bij ons welkom voor HSP coaching, de Grenzen workshop en de Zelfliefde workshop.

De Grenzen workshop gaat over hoe jij vrij blijft van het overnemen van de emoties van anderen.
Dat jij dicht bij jezelf kan blijven, zonder energieën, stemmingen en sferen van anderen over te nemen. En je ervaar dé methode om zelfverzekerd en liefdevol je grens aan te geven.

De Zelfliefde workshop gaat over het (opnieuw) ervaren en voelen van liefde voor jezelf.
Je ontdekt deze dag hoe jij de liefde voor jezelf kunt vergroten. En je gaat aan de slag met onze methode die je begeleidt naar het voelen van zelfliefde.

Over Jim en Heleen | Haarlem

Wie is Jim
Jim Landman is expert op het gebied van gevoeligheid. Hij heeft zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over gevoeligheid. Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Hij doet dit door het verzorgen van persoonlijke begeleiding en het geven van lezingen, seminars en workshops. Ook schrijft hij artikelen, oefeningen en methodieken voor het leren omgaan met gevoeligheid. Daarnaast maakt hij de Gevoelig Zijn podcast waarin hij inspiratie en oefeningen deelt en de vragen van luisteraars beantwoord.

Wie is Heleen
Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en masseuse. Door mijn werk ging ik de diepe verbinding tussen lichaam, geest en spirit nog meer zien en ervaren. Tijdens mijn behandelingen ging ik steeds vaker verdiepende vragen stellen en nog meer met mijn hart kijken en luisteren. De helende werking van het samenbrengen van lichaam, geest en ziel heeft me enorm gefascineerd. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psychosomatische kant van mijn vak. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen in o.a. motivational interviewing, NLP, adem- en ontspanningstechnieken, systemisch werken en haptonomisch begeleiden. De laatste 5 jaren in de fysiotherapie heb ik gewerkt als oedeemtherapeute voor met name oncologie patiënten. 

  • Het thema ‘zelfliefde’ is als een dikke rode draad door mijn leven geweven. Eerst door de afwezigheid ervan, inmiddels in de heerlijke aanwezigheid wat mij zo rijk en vrij laat voelen, dat ik dit iedereen toewens! Daarbij heb ik een eindeloze interesse in spiritualiteit. Ik loop een toegewijd pad waar ik me laat leiden door liefde ‘’op zoek’’ naar ‘the true self’. Mijn reizen naar India voeden mij hierin enorm.

Foto 2 Jim en Heleen Klik om te vergroten

Gevoelig Zijn
Jim en Heleen


Professionals in de categorie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!