Transformerend ademwerk & coaching - Voor emotionele verwerking & trauma release

 Elsa Sophie | Elsa Sophie Govaarts
 Haarlem

Met transformerend ademwerk en lichaamswerk moedig ik bewuste vrouwen aan om te zijn met wat er is, onverwerkte stukken te doorvoelen en patronen te doorbreken zodat je kunt leven en leiden vanuit wie jij werkelijk bent.

Een gezond contact met je gevoelswereld is de basis voor een authentiek leven vol vreugde, vitaliteit en vrijheid. Je kunt je hierin echter beperkt voelen omdat je handelt vanuit overlevingsmechanismen die zijn ontstaan in je kindertijd. Deze mechanismen waren vroeger helpend maar beperken je nu vaak. Door de opgeslagen spanning en onverwerkte emoties die hieraan ten grondslag liggen te verwerken en opnieuw te leren voelen ontstaat er ruimte om echt jezelf en vrij te zijn.

  • Als transformatie coach gebruik ik de adem en het lichaam als ingangen naar meer bewustzijn op stukken die je tegenhouden om voluit en vrij te leven. Ik werk veel met de bewust verbonden ademhaling in combinatie met mildere ademtechnieken en lichaamswerk om weer in verbinding met jezelf te komen.

In mijn deep dive coaching is er veel persoonlijke aandacht en zoomen we in op het thema waar jij op dit moment tegenaan loopt. Door samen langere tijd de diepte in te gaan, kun je een blijvende verandering creëeren. Terwijl je oude bagage achter je laat, leer je ook in het nu anders met jezelf, stress en emoties om te gaan. Een duurzame shift waarmee je vrijer gaat ademen én leven.

  • Daarnaast geef ik 1x per maand een ademcirkel in Haarlem bij Studio Mucha en online via Zoom.

Via mijn website, Instagram & nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van nieuw aanbod. Stuur mij een mailtje of berichtje om te overleggen wat voor jou het meest passend is.

Over Elsa Sophie Govaarts

Mijn naam is Elsa Sophie, ik woon in Haarlem en werk sinds 2020 als transformerend ademcoach.

Dit werk ben ik natuurlijk niet zomaar gaan doen, in 2018 raakte ik betoverd door de kracht van ademwerk toen ik met paniekaanvallen thuis kwam te zitten. Ik kwam erachter dat ik van kleins af aan leerde om zorg te dragen, me groot te houden en mijn emoties te onderdrukken. Ik leefde buiten mezelf. Tot ik daar op latere leeftijd in de moderne prestatiemaatschappij steeds meer last van kreeg en mijn lichaam aan de bel trok.

Vanaf dat moment startte mijn reis naar binnen en ben ik mij gaan verdiepen in bewustwording, emotionele verwerking en transformatie. Ik deed een Mindfulness Training en cognitieve gedragstherapie, volgde een opleiding en masterclasses op het gebied van ademwerk en lichaamswerk en verdiepte me onder meer in Trauma Release en Geweldloze Communicatie (o.m. bij Fenneke & Freek Dam en Kasper Focus). Alles wat ik leerde, heb ik intensief zelf ervaren en geïntegreerd.

  • Inmiddels zijn we vijf jaar verder en voel ik mij bevrijd en thuis bij mezelf. Een stevige kern van waaruit ik vol overgave doe wat ik hier te doen heb: jou aanmoedigen jezelf echt te zien en zijn. Met liefde begeleid ik dappere dodo's met helend ademwerk & lichaamswerk op hun pad naar meer innerlijke veiligheid, verbinding en vrijheid.

Ik help je o.m. bij stressklachten, angst, hoge ademhaling, zelfbeeldproblematiek en onverwerkte (traumatische) ervaringen en denk graag met je mee wat passend is.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding