Diverse therapieen en workshops in Zandvoort en Heemstede

 Back2feet / Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates | Jorinda Rietmulder
 Zandvoort

In Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates worden verschillende therapieen en workshops aangeboden, zoals fysio-manueel en orofaciaaltherapie, massages, leefstijl en orthomoleculaire therapie, voetreflex, 1 op 1 yoga en yogaworkshops, ademcirkels, Mindful Beweeg cursussen en nog veel meer.

Daarbij hebben we mat Pilates en Pilates met apparaten gegeven als Medische Trainings Therapie door de fysiotherapeut

Back2feet (Heemstede en Zandvoort) en Therapiehuis Zandvoort&Loving Pilates (Zandvoort) zijn beide opgericht door fysio-manueel en orofaciaaltherapeut Jorinda Rietmulder.

Over Jorinda Rietmulder

Ik ben Jorinda Rietmulder en ben fysio- manueel- en orofaciaal therapeut gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten in de lage rug en het hoofd/hals/nekgebied.

Ik ben na mijn professionele moderne theaterdans opleiding, in 1998 fysiotherapie gaan studeren. En gelijk daarna manuele therapie. Ik had niet het idee dat ik daar alles had geleerd wat ik wilde leren en volgde verscheidene modules van de CranioSacraal therapie opleiding van Upledger en viscerale manipulaties en nekbehandeling van Barral.

  • Ondertussen heb ik geleerd al deze technieken te integreren en ligt de nadruk op mijn therapie op het zelfredzaam te maken van mensen met hun pijnklachten in hun lichaam, middels oefeningen, informatie over het lichaam en het brein en coaching. Daarnaast is het belangrijk  om gedrag te koppelen aan de persoon die je bent en emotie die in jou leven. Zo doorgrond je echt je klacht, leer je over jezelf en kom je in je kracht.

Ik heb altijd in teams gewerkt, eerst in de topsport, Koninklijke Nederlands Roeibond en bij het Nederlands Dans Theater II, nu 14 jaar in het Spaarne Gasthuis afdeling Revalidatie en op de hoofdpijn-, rug- en tinnitus poli voor multidisciplinaire diagnostiek.

Hierdoor heb ik de meerwaarde van het op verschillende manieren tegelijk benaderen van een klacht gezien en hecht ik veel waarde aan de holistische benadering van langdurige fysieke klachten. Alles speelt mee, het lichaam en je hoofd, wat je denkt en ook wat je hebt meegemaakt, wie je bent en waar je naar toe wilt in je leven.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding